Ел Градо

  • бул. „Витоша“ 61, 1000 София център, София, България
  • +359 2 981 1546

Работно време Ел Градо

  • понеделник: 10:30 ч. – 19:00 ч.
  • вторник: 10:30 ч. – 19:00 ч.
  • сряда: 10:30 ч. – 19:00 ч.
  • четвъртък: 10:30 ч. – 19:00 ч.
  • петък: 10:30 ч. – 19:00 ч.
  • събота: 10:30 ч. – 19:00 ч.
  • неделя: 11:00 ч. – 18:00 ч.

Отзиви за Ел Градо

(Общо гласували : 94 - Рейтинг: 4.6)

Nikolay Petrov

Рейтинг : 5 от 5

Никога не са ме разочаровали. Когато търся бижу винаги разчитам на тях.


Diana Dvorska

Рейтинг : 1 от 5

НЕ КУПУВАЙТЕ годежен пръстен от тях. След носене на пръстена по-малко от година, диаманта падна!!! Неадекватно отношение от страна на мениджмънта (говорих с Елена Петрова). Беше ми предложено да заплатя 50% от стойността на нов камък или да закупя нов. Монтажа щял да бъде безплатен, покрит от EL GRADO. Недупостимо качество и отношение когато купуваш бижу, предполага се, за цял живот на стойност една кола! P.S. Не съм единствена, може да видите отзивите по-долу.


Роберта Шкарица

Рейтинг : 5 от 5

Изключително качествени бижута, обслужването беше на много високо ниво!!! Всичките ми бижута закупени от Ел Градо изглеждат по същия начин, както и в началото.Изключително съм благодарна за качеството и за бужутата, които ще ми останат за цял живот!!!


Pepi Vassileva

Рейтинг : 5 от 5

Цените като че ли са доста скъпи, на подобни места отстъпка е 10%


Vassil Georgiev

Рейтинг : 1 от 5

Закупих годежен пръстен от бяло злато с диамант 0,24 ct на 03.01.2020 и малко преди края на 2020-та камъкът падна и се изгуби. Ел Градо, без да погледнат пръстена, твърдят, че причината е избит камък по вина на клиента, което ме вбеси. Присъединявам се към ревютата по-долу на Antoni Hristov, Stasi Milanova, Maya Petrova, Кристина Рангелова (и ествествено моята годеница Диана Дворска, която носи годежния пръстен от баба си в момента), които говорят за подобни проблеми. Некачественото захващане на пръстени и камъни не е единичен случай, шансовете това да се случи и при ваша покупка изглеждат високи. Инвестирах месец и половина в допълнителна кореспонденция с мениджмънта на Ел Градо с идеята от бесен да oстана поне с малко добри впечатления, нещо което трябваше да се случи още при рекламацията в края на Декември 2020-та. Подозирам, че в коментар от Ел Крадо под това ревю ще видите какви бяха техните предложения за компенсация - сами преценете дали са адекватни и биха ви задоволили.


Ако знаете повече за Ел Градо

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Ел Градо, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Ел Градо