Естетичен център Свети Пантелеймон

  • бул. „Александър Стамболийски“ 15, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 2 815 5340

Работно време Естетичен център Свети Пантелеймон

  • понеделник: 9:00 ч. – 20:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 20:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 20:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 20:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 20:00 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 20:00 ч.
  • неделя: 9:00 ч. – 20:00 ч.

Отзиви за Естетичен център Свети Пантелеймон

(Общо гласували : 7 - Рейтинг: 5)

Mariana Spasova

Рейтинг : 5 от 5

Бих искала да споделя колко съм доволна от доктор Суворова, отидох с идеята за една процедура, а тя ми препоръча друга, която се оказа по-подходяща за моя проблем ( също така и по - изгодна като цена). Фото подмладяването определено драстично намали червенината на лицето ми и то още след първата процедура. Медикаментозната терапия, която ми препоръча пък разреши друг мой проблем (подкожни пъпки на челото) , с който се боря от поне 25 години и който дори шефката на дерматологията в най-голямата австрийска болница не успя да пребори! Мъжът ми от своя страна е пациент на доктор Найденова и благодарение на нея вече има много повече коса :). Аз съм дългогодишна пациентка на медицинския център,, Свети Пантелеймон" и поради тази причина без притеснение са доверих и на естетиката им! Чудесни са както винаги!


VASILKA DOROSIEVA

Рейтинг : 5 от 5

Изключителни професионалисти,прекрасно отношение и прецизна работа!Вече няколко пъти бях пациент на др.Найденова и др.Суворова последната година и съм наистина много доволна от резултатите и благодарна за което! Изключително ниво на обслужване и най-добрите процедури!


С Спасова

Рейтинг : 5 от 5

Др. Найденова е перфекционист във всяко едно отношение! Силно препоръчвам за дами, които наистина държат както на добрата и качествена услуга, така и на отношението! Локацията е уникална- топ център!


Mihaela Stoycheva

Рейтинг : 5 от 5

Персоналът е много любезен! Дълго време се борих с акнето, но екипът в естетичния център се справи без проблем. Кожата ми отново сияе благодарение на тях! Изключителни професионалисти, препоръчвам ги!


Ivaylo Dobrev

Рейтинг : 5 от 5

Изключително професионално отношение на целия персонал. Д-р Найденова е невероятен специалист, който връща усмивката по лицата на своите пациенти. Най-накрая попаднах на правилното място. Силно препоръчвам!


Ако знаете повече за Естетичен център Свети Пантелеймон

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Естетичен център Свети Пантелеймон, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Естетичен център Свети Пантелеймон