Goto Jewellery and Diamonds

  • ул. „Лом“ 1, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 87 677 8639

Работно време Goto Jewellery and Diamonds

  • понеделник: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 5:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за Goto Jewellery and Diamonds

(Общо гласували : 31 - Рейтинг: 4.8)

Илияна Тодорова

Рейтинг : 5 от 5

Най-любимият ми магазин на тази марка. Дамата, която работи в магазина е просто ПРЕКРАСНА. Винаги е усмихната, отзивчива и предразполага с удоволствие да се пазарува в магазина. Ходя там с най-голямо удоволствие. Не харесвам обслужването в другите магазини, но Тук то е на НИВО. Днес бях там, и със нетърпение очаквам пак да отида!


Mirella Lazarova

Рейтинг : 5 от 5

Изключителни професионалисти, които изработиха много прецизно по мой дизайн бижу, с което други бижутери се бяха затруднили преди това. Много мило и коректно отношение, с което заслужиха моето доверие и лоялност! Благодаря Ви от сърце и препоръчвам горещо този бранд!


Ina Petkova

Рейтинг : 5 от 5

Магазинът предлага висококачествени и модерни бижута! И обслужването е на изключително високо професионално ниво, добавено с любезно, внимателно и човешко отношение, подплатено с проява на вкус и разбиране към нуждите и понякога неориентираните желания на клиентите. Винаги съм била много доволна след посещение в магазина по какъвто и повод да съм имала. И други мои познати споделят това мнение. Горещо го препоръчвам!


Виктория Илиева

Рейтинг : 5 от 5

Дамата, която ни консултира беше много мила и любезна.


Kameliya Karavelova

Рейтинг : 1 от 5

Не мисля, че е коректно да не си спазвате работното време. В 18:30 се опитах да вляза в магазина, виждайки че има човек вътре и имайки предвид че пише, че обявеното работно време е до 19:00. Дамата отвътре започна да ръкомаха и да прави жестове, като че ли аз съм невежа, че не знам че е затворено. Не е имало знак, че магазинът е в ревизия. След като нямате намерение да работите, поне си променете работното време. Имах желание да си купя бижу, но със сигурност няма да го направя при вас. Ревюто е за магазина в подлеза на НДК


Ако знаете повече за Goto Jewellery and Diamonds

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Goto Jewellery and Diamonds, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Goto Jewellery and Diamonds