HealthStore Пловдив - Хранителни добавки и BIO храни

  • ул. „Лейди Странгфорд“ №2, 4000 Център, Пловдив, България
  • +359 700 30 049

Работно време HealthStore Пловдив - Хранителни добавки и BIO храни

  • понеделник: 9:00 ч. – 21:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 21:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 21:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 21:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 21:00 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 21:00 ч.
  • неделя: 9:00 ч. – 21:00 ч.

Отзиви за HealthStore Пловдив - Хранителни добавки и BIO храни

(Общо гласували : 18 - Рейтинг: 4.2)

Boyko Stefanov

Рейтинг : 5 от 5

Рок бар DOWNLOAD Пловдив. Тука се подготвяте за предстояща консумация на шкембе чорба, но я консумирате другаде. Махате си главата с Рок и добрата компания с която сте дошли. Емблематичните барманите някой от тях са от Перното ще сипят каквото искате. Насладете се на една Рок вчера./ Rock bar DOWNLOAD Plovdiv. Here you are preparing for the upcoming consumption of tripe soup, but you consume it elsewhere. You shake your head with Rock and the good company you came with. The iconic bartenders, some of them from Pernoto, will pour whatever you want. Enjoy a Rock Yesterday.


gym dream

Рейтинг : 5 от 5

Най-доброто място за хранителни добавки и здравословни Био храни в Пловдив! И много професионално обслужване от страна на консултантите.


Деница Тенева

Рейтинг : 5 от 5

Преди седмица си закупих няколко продукта от този магазин,останах изключително доволна от обслужването. Персоналът беше много учтив и бяха доста изчерпателни по отношение на въпросите ми към продуктите.😊


Tihomir Stoichkov

Рейтинг : 1 от 5

Грешна информация от страна на персонала, за продукт който закупих. Увериха ме, че продуктът е точно това което търся, за да го купя. На следващия ден опитах да го заменя и ми отказаха.


Svetoslav Nikolov

Рейтинг : 5 от 5

Страхотен магазин! Невероятно обслужване! Препоръчвам на всички, които имат интерес към био храните.


Ако знаете повече за HealthStore Пловдив - Хранителни добавки и BIO храни

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за HealthStore Пловдив - Хранителни добавки и BIO храни, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до HealthStore Пловдив - Хранителни добавки и BIO храни