Perli.bg - Бижута от естествени перли и сребро

  • бул. „Янко Сакъзов“ 52, 1504 Doctor's Garden, София, България
  • +359 89 784 9954

Работно време Perli.bg - Бижута от естествени перли и сребро

  • понеделник: 10:00 ч. – 19:30 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 19:30 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 19:30 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 19:30 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 19:30 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 19:30 ч.
  • неделя: 10:00 ч. – 18:00 ч.

Отзиви за Perli.bg - Бижута от естествени перли и сребро

(Общо гласували : 85 - Рейтинг: 4.6)

Светозар Спасов

Рейтинг : 2 от 5

Изключително не любезна продавачка! Влизаш и те кара да излезеш. На фона на всички покупки, които съм взел, за нея не е добре да направи замяна! Това само в България го има!


Polia Milanova

Рейтинг : 5 от 5

Най- добрият магазин за бижута. Голямо разнообразие на модели както сребърна , така и златна бижутерия. Вносители са на естествени перли на водещи световни фирми и бижутата им са на най- добри цени с високо качество. Разполагат и с разнообразни бижута с кристали Сваровски. Персоналът е много любезен и дава добри съвети при избора. Клиентка съм на магазина над 25 г и го препоръчвам. Оригиналният магазин се намира на Янко Сакъзов 52 до ъгъла с ул. Васил Априлов. Perli.bg Може да си купите и он лайн от цялата страна.


Reneta Toneva

Рейтинг : 5 от 5

Страхотно и любезно обслужване! Клиент съм на парфюмерията, момичето се отнесе много професионално и цените са достъпни, за разлика от други магазини.


M. Nikolova

Рейтинг : 5 от 5

Спонтанно трябваше да намеря за подарък перлено бижу и се спрях на този сайт. Прекрасна консултация по телефона, добра цена, добро качество на продукта, който закупих и доставката дойде за един ден. Мога само да препоръчам. :)


Ива Бойкова

Рейтинг : 5 от 5

Страхотен магазин! Прекрасно обслужване от страна на консултантите. Намерих каквото ми трябваше. Препоръчвам!


Ако знаете повече за Perli.bg - Бижута от естествени перли и сребро

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Perli.bg - Бижута от естествени перли и сребро, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Perli.bg - Бижута от естествени перли и сребро