VM AESTHETICS LTD

  • ул. „2-ри януари“ № 3, 4400 Пазарджик Център, Пазарджик, България
  • +359 87 707 7513

Работно време VM AESTHETICS LTD

  • понеделник: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • неделя: 10:00 ч. – 19:00 ч.

Отзиви за VM AESTHETICS LTD

(Общо гласували : 28 - Рейтинг: 5)

Dimitar Rodev

Рейтинг : 5 от 5

Най-доброто студио, което съм посещавал! Изключително добре обучен и любезен персонал. Най-после и в Пазарджик, някой да открие александритен лазер! При първото ми посещение, служителите изключително подробно изготвиха персонална карта, с цел определяне на типа кожа, и с цел избягване на нежелани странични ефекти. Малко хора в наши дни пазят клиента! Хареса ми най-вече, че са готови да изпуснат клиент, но поставят здравето на първо място! Препоръчвам горещо на всеки! Който не вярва, може да се убеди сам в резултата!


Nikol Nikolova

Рейтинг : 5 от 5

Много съм доволна от д-р Кузманова и екипа. Приятни и професионални хора. Косимите ми започнаха да падат след първата процедура и определено ще се върна за още! I am very pleased with Dr. Kuzmanova and team. Sweet and professional. My hairs started falling out after the first procedure and I definitely will be returning for more!


Veneta Rodeva

Рейтинг : 5 от 5

Невероятно професионално обслужване. Персоналът е изключително внимателен и отделя нужното внимание към всеки клиент. Индивидуално отношение и висок професионализъм са нещата, които ще направят впечатление. Процедурата е бърза и абсолютно безболезнена.


Tsvetina Popova

Рейтинг : 5 от 5

Най-доброто студио за лазерна епилация в Пазарджик! Останах много впечатлена от компетентността и професионализма на екипа. А и процедурата беше напълно безболезнена! Силно препоръчвам!


Амелия Хрисчева

Рейтинг : 5 от 5

Уникален екип от професионалисти. Отношението на екипа е безупречно и индивидуално за всеки клиент. Апаратурата е страхотна, защото е напълно безболезнена и само за една процедура се вижда резултата !


Ако знаете повече за VM AESTHETICS LTD

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за VM AESTHETICS LTD, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до VM AESTHETICS LTD