Къща Варна м-т Траката

 • 280 м2,
 • Етаж 1
Продава

495,000 EUR

Цена/кв.м. 1767.86 EUR
Особености

Предлагаме ви за продажба двуфамилна самостоятелна къща в района на м-т Траката. Имота е на три етажа, разпределен както следва:първи етаж - два хола с кухненски части, едната от които е с веранда отпред, санитарен възел, кабинет, коридор и две стълбища за втори етаж.втори етаж - пет спални, две санитарни помещения.тераса, стълбище за трети етаж.трети етаж- голямо отворено пространство с кухненска част, санитарен възел и складово пространство. Достъп за третия етаж има и чрез външно стълбище.Имота е напълно обзаведен и оборудван, Отоплението на част от къщата е решено с котелно на дърва и климатици. Към имота има гараж, а в двора могат да бъдат паркирани два автомобила. Къщата е подходяща за три семействаПарцела към имота е равен и с правилна форма. Двора е много добре аранжиран и поддържан.Достъпа до къщата е напълно асфалтов.

Обявата е публикувана от - Варна Хоум Агенция

 • Код на Обявата :
  6142325
 • Вид оферта :
  Продава
 • Квадратура :
  280 m2
 • Етаж :
  1 от 1
 • Публикувана на:
  16/05/2024
 • Обявата е в сайта:
  37 дни
 • Тип строителство :
  Тухла - стара
Описание на имота
  Сигнализирай нередност за този имот

  Имотът е публикуван от

  Лъчезар Алексиев, Варна Хоум, 0878606185

  Казвам се Лъчезар Алексиев и съм управител на Варна Хоум. Роден във Варна, израснал във Варна и учил специалност "Икономика на недвижимата собственост" бакалавър и магистър в Икономически Университет – Варна. В бизнеса с недвижими имоти съм вече от 12 години, като през всички тези години за мен са били водещи няколко неща в работата ми с клиенти: коректност, уважение и лично отношение. Не съм от посредниците, които биха напълнили портфолиото си с 70-80 и повече имоти. Считам, че така няма как професионално да обърнеш внимание на имотите, който предлагаш, затова работя с малко на брой имоти или клиенти, като за целта се стремя да са предимно ексклузивни. През годините съм минал много допълнителни международни курсове за обучение на посредници на недвижими имоти, които извън България се използват като лицензионни за тази професия. От четири години съм и сертифициран оценител към Камарата на Независимите Оценители в България, със сертификати за недвижими имоти и земеделски земи. Вещо лице съм към Районен и Окръжен съд Варна по дела свързани с недвижими имоти. Вярвам, че мога да ви бъда полезен във всякакъв аспект, свързан с недвижим имот. При нужда от консултация бих се радвал да Ви помогна!

  apartamenti.com - недвижими имоти

  Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от брокер Лъчезар Алексиев на агенция Варна Хоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с брокер Лъчезар Алексиев на агенция Варна Хоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.