Офис Варна Левски

 • 70 м2,
 • Етаж 1
Продава

59,000 EUR

Цена/кв.м. 842.86 EUR
Особености

Предлагаме Ви светло и просторно партерно помещение със статут на “магазин“. Имотът се намира в района на кв. Левски в непосредствена близост до пицария „Амичи“. Към момента помещението работи като занималня за деца. Имотът е разположен на  партерно ниво и към момента е разделен на две големи зали, съблекалня и баня с тоалетна. Вътрешният двор на сградата към този момент се ползва от занималнята. Помещенията са с високи тавани, големи витрини и изключително осветени. Има възможност за прехвърляне на текущия бизнес- занималня, без допълнително заплащане. Имотът е подходящ за всякакъв вид дейност.

Обявата е публикувана от - Варна Хоум Агенция

 • Код на Обявата :
  899719
 • Вид оферта :
  Продава
 • Квадратура :
  70 m2
 • Етаж :
  1 от 1
 • Публикувана на:
  05/11/2019
 • Обявата е в сайта:
  242 дни
 • Тип строителство :
  Тухла - нова
Описание на имота
  Сигнализирай нередност за този имот

  Имотът е публикуван от

  Лъчезар Алексиев, Варна Хоум, 0878606185

  Казвам се Лъчезар Алексиев и съм управител на Варна Хоум. Роден във Варна, израснал във Варна и учил специалност "Икономика на недвижимата собственост" бакалавър и магистър в Икономически Университет – Варна. В бизнеса с недвижими имоти съм вече от 12 години, като през всички тези години за мен са били водещи няколко неща в работата ми с клиенти: коректност, уважение и лично отношение. Не съм от посредниците, които биха напълнили портфолиото си с 70-80 и повече имоти. Считам, че така няма как професионално да обърнеш внимание на имотите, който предлагаш, затова работя с малко на брой имоти или клиенти, като за целта се стремя да са предимно ексклузивни. През годините съм минал много допълнителни международни курсове за обучение на посредници на недвижими имоти, които извън България се използват като лицензионни за тази професия. От четири години съм и сертифициран оценител към Камарата на Независимите Оценители в България, със сертификати за недвижими имоти и земеделски земи. Вещо лице съм към Районен и Окръжен съд Варна по дела свързани с недвижими имоти. Вярвам, че мога да ви бъда полезен във всякакъв аспект, свързан с недвижим имот. При нужда от консултация бих се радвал да Ви помогна!

  apartamenti.com - недвижими имоти

  Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от брокер Лъчезар Алексиев на агенция Варна Хоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с брокер Лъчезар Алексиев на агенция Варна Хоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.