Тристаен апартамент Варна Чаталджа

  • 3 стаи,
  • 72 м2,
  • Етаж 8
Продава

89,000 EUR

Цена/кв.м. 1236.11 EUR
Особености

Напълно обзваведен и отремонтиран апартамент в района на Чаталджа. Жилището се намира в сграда – панелна конструкция от 85 година. Общите и части са много добре поддържани. Сменен е основния мръсен канал, покрива на сградата, подменена е дограмата на цялото стълбище с PVC, както и входната врата. Стълбищната площадка е направена с плочки. Тих и спокоен квартал, без синя зона – възможност за открито паркиране. Жилището е преустроено и в момента е със следното разпределение на стаите: кухня с трапезария 15 кв.м., ориентирана към запад, с излаз към остъклен балкон 9 кв.м., спалня 15 кв.м., ориентирана към изток, с лека морска панорама, две спални по 11 кв.м, отново към запад. Апартаментът е много топъл. Има допълнителна изолация на таваните, както и външна и вътрешна изолация. Снабеден е с два климатика, локално парно във всяка стая. Подменени са ВиК тръби, ел.инсталация. Банята и тоалентната са в отделни помещения и са напълно реновирани. Килерът е направен на гардеробно. Подовите настилки са ламинат и теракота. Сменени са всички вътрешни и външна врати. Продава се напълно обзаведен и оборудван, както следва: кухненски шкафове – горни и долни, хладилник с фризер, готварска печка с керамични котлони, абсорбатор, пералня, съдомиялна, сушилня, 4 бр. LCD телевизора, трапезна маса с к-т столове и др. Към апартамента има още сълбищна стаичка, както и избено помещение 5 кв.м.Локацията на имота се характеризира с пешеходното си разстояние до всички централни точки на град Варна. Наблизо са много търговски вериги, супермаркети, пазар – ЧАТАЛДЖА, спирки на обществен траспорт, Икономически и медицински университет, детски площадки и озеленени площи.

Обявата е публикувана от - Варна Хоум Агенция

  • Код на Обявата :
    5406280
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    72 m2
  • Етаж :
    8 от 8
  • Публикувана на:
    12/08/2020
  • Обявата е в сайта:
    1346 дни
  • Тип строителство :
    Панел
Описание на имота
    Сигнализирай нередност за този имот

    Имотът е публикуван от

    Мая Кирилова, Варна Хоум, +359 879 930 969

    Аз съм на пазара на недвижими имоти, работейки като брокер повече от десет години. През цялото това време, доказах и продължавам да доказвам, че с коректно отношение и отговорност, можеш да бъдеш професионалист. Най – важното правило, което ме води е: да не действам на всяка цена, а да разбера нуждите на всеки един от Вас и да работим заедно като един екип за постигане на крайната цел! С удоволствие ще Ви помогна, ако имате нужда от професионална консултация.

    apartamenti.com - недвижими имоти

    Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от брокер Мая Кирилова на агенция Варна Хоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с брокер Мая Кирилова на агенция Варна Хоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.