Тристаен апартамент Варна Цветен

 • 3 стаи,
 • 80 м2,
 • Етаж 3
Продава

130,000 EUR

Цена/кв.м. 1625.00 EUR
Особености

Тристаен тухлен апартамент в района Цветния квартал на град Варна. Жилище, ситуирано на етаж 3 – ти от общо 12. Разпределението му е, както следва: коридор, кухня, две спални, хол, баня, отделно тоалетна и една  остъклена тераса с площ от 9 кв.м. Апартаментът е със сменена дограма. Продава се във вида, в който е показано на снимковия материал. Кухнята е снабдена с готварска печка, абсорбатор,съдомиялна, хладилник, фризер. Подовите настилки са естествен паркет и теракота. Застроената му площ по документ за собственост е 80, 36 кв.м. Към имота има избено помещение с площ от 7,84 кв.м. Конструкцията на сградата е ЕПК от 74 година, която сграда разполага с два асансьора и широки общи части. В квартала се намират сградата на ОУ „Ангел Кънчев“ и тази на Първа езикова гимназия, ДГ № 10 „Карамфилче“, както и Детска ясла „Роза“. По-големите магазини и пазарът са в близост до ул. „Роза“. В неговия район се намира и РИОКОЗ – Варна. В квартала се намира и стадион Спартак. Границите на квартала са очертани от бул. „Христо Смирненски“ (околовръстен път) на север, от ул. „Подвис“ на изток, от ул. „Ян Палах“ и бул. „Васил Левски“ на юг и от ул. „Прилеп“ на запад.

Обявата е публикувана от - Варна Хоум Агенция

 • Код на Обявата :
  485100
 • Вид оферта :
  Продава
 • Квадратура :
  80 m2
 • Етаж :
  3 от 12
 • Публикувана на:
  01/03/2024
 • Обявата е в сайта:
  45 дни
 • Тип строителство :
  ЕПК/ПК
Описание на имота
  Сигнализирай нередност за този имот

  Имотът е публикуван от

  Мая Кирилова, Варна Хоум, +359 879 930 969

  Аз съм на пазара на недвижими имоти, работейки като брокер повече от десет години. През цялото това време, доказах и продължавам да доказвам, че с коректно отношение и отговорност, можеш да бъдеш професионалист. Най – важното правило, което ме води е: да не действам на всяка цена, а да разбера нуждите на всеки един от Вас и да работим заедно като един екип за постигане на крайната цел! С удоволствие ще Ви помогна, ако имате нужда от професионална консултация.

  apartamenti.com - недвижими имоти

  Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от брокер Мая Кирилова на агенция Варна Хоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с брокер Мая Кирилова на агенция Варна Хоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.