Amaya Dental Clinic

  • ул. „Бяло море“ 2, 4004 ж.к. Христо Ботев - Север, Пловдив, България
  • +359 32 607 650

Работно време Amaya Dental Clinic

  • понеделник: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • събота: 8:00 ч. – 14:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за Amaya Dental Clinic

(Общо гласували : 32 - Рейтинг: 4.7)

Mery Menson

Рейтинг : 5 от 5

Много честни лекали, думата е остаряла и не е популярна днес.Това е РЯДКОСТ. Не ти измислят диагнози за да уголемят съществуващите проблеми със зъбите. Добри цени. ЖЕЛАНИЕ и УМЕНИЕ да лекуват. Категорично съм несъгласна с негативните отзиви. (Ако някой лекува "запуснати" зъби, трябва да се използва упойка.)


Sonya Lazarova

Рейтинг : 1 от 5

Тази клиника мога само да определя като САДИСТИ, Безчовечни, груби и некомпетентни. Моят син никога няма да забрави садистичните интервенции преживяни в тази клиника. Грубото отношение и некадърност. Да ти каже доктора да спреш да отваряш бира със зъбите си, е грубо, отвратително и недопустимо. Да ти сложи упойка която парализира цялото тяло (тоест ставаш неподвижен за да могат те да си работят без да можеш да мръднеш) а в същото време си в пълно съзнание, виждаш и усещаш абсолютно всичко и всичката болка по време на инсталиране на импланти. С две думи, не му сложиха упойка за да не усеща болка, а му парализираха тялото за 5-6 часа за да не може да мърда докато работят. Преживя цялата болка. Тоест операция без упоика, без да можеш и да си способен да мръднеш. САДИЗЪМ. ТОВА Е ИСТИНСКИ САДИЗЪМ, което е подсъдимо. След което, на следващото посещение, друг доктор работи с него и като му казахме какво се е случило предния път, той се прекръсти и каза че това е грешната упойка и не се използва за такива импланти операций. Упойката трябва да е местна и се слага за да не те боли докато работят, а не да ти слагат импланти без упойка но да те парализират за да не мърдаш. НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ ТАМ. Това са САДИСТИ. Това е само част от преживяното. Не заслужават 18,400 лева които платихме. БЕЗОЧЛИВИ САДИСТИ.


Zori Deneva

Рейтинг : 5 от 5

Много съм впечатлена от страхотният екип на клиниката; любезността на регистратурата, спонтанният зъботехник и внимателните асистентки. Благадаря на страхотният Д-р Загоров за вниманието с което работи, търпението и спокойствието което вдъхва. Уникални сте!!!


Ruslan Volkovitzkiy

Рейтинг : 3 от 5

За съжаление, ще трябва да разваля тази статистика. Да, имат някои добри доктори. Познавам ги от преди да се открият и от тогава ходих с цялото семейство. Но през последните години станаха много тежки и неприветливи. А и обслужването също, при положение, че бях им редовен клиент ми отказаха спешна процедура (при силни болки) защото нямало свободен доктор, дори след като им казах, че съм готов да чакам да се освободи. Много съм доволен от д-р М.Трифонов, наистина е добър :)


George Asenov

Рейтинг : 5 от 5

Талант и професионализъм, съчетани с отдаденост, перфектно оборудвана база и индивидуален подход. Перфектното място! Ползвам редовно услугите на клиниката и винаги с удоволствие препоръчвам Amay Dental Clinic и безупречния екип на д-р Елена Пенчева.


Ако знаете повече за Amaya Dental Clinic

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Amaya Dental Clinic, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Amaya Dental Clinic