Амигос Травел ООД

  • над Инвестбанк, Бизнес център Рилон, бул. „Константин Величков“ 2, офис 11, 4000 Съдийски, Пловдив, България
  • +359 700 80 073

Работно време Амигос Травел ООД

  • понеделник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Амигос Травел ООД

(Общо гласували : 71 - Рейтинг: 4.6)

Ani Bo

Рейтинг : 5 от 5

За първи път резервираме почивка на българското черноморие чрез Амигос Травел - ранни записвания 2022 г. Бяхме голяма компания - 4 семейства и ни дадоха най-ниска цена + схема за плащане на 3 вноски. Едното семейство идваше един ден по-късно, но беше допусната грешка при заявката и въпреки, че настаняването беше в неделя, се свързахме с човек от агенцията, който оправи недоразумението. Доколкото разбрах го таксуваха за една допълнителна нощувка, но нас по никакъв начин не са ни притеснявали. Изключително коректни, препоръчвам ги!


Ivelin Tonchev

Рейтинг : 5 от 5

Здравейте,чрез вашата агенция си бях взел и платил почивка в хотел Аврора Свети Константин и Елена. Много голяма промяна,нищо не е същото в сравнение с миналата година.Или за преди три години. В Топлият басейн водата е студена,а джакузито работи само с една дюза и температура 23 градуса. Много украинци и храната е лоша.В стайте е чисто но няма гореща вода за ваната,все беше леко топла. Може би защото беше хотела претъпкан. Много се разочаровах. За 6 нощувки пълен фарс. Вие сте много точни но Аврора се е променила.


Никола Ганев

Рейтинг : 5 от 5

Изключително съм доволен от Амигос Травел и препоръчвам на всеки, който си търси оферта и добро обслужване. След като имахме направена резервация за седмица почивка на море и единия от пътуващите се разболя и даде положителен антигенен тест и не отидохме в деня за настаняване. Свързах се с тях и веднага в рамките на два дни вече бяха възстановени разходите. Откликнаха на създалата се сложна ситуация и намериха решение. Благодаря!


Svetlin Benkov

Рейтинг : 1 от 5

Направихме резервация през тях бяха изключително коректни. Но след като получат цялата сума не са толкова отзивчиви............. Никакво съдействие на по късен етап от почивката. Не препоръчвам


Vladimir Dimirev

Рейтинг : 5 от 5

Изгодни оферти за почивки в България и по света. Екскурзии. Бързо и сигурни резервации на хотели в България и Гърция.


Ако знаете повече за Амигос Травел ООД

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Амигос Травел ООД, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Амигос Травел ООД