ARDA - TUR

  • бул. „Христо Ботев“ 47, 4000 Център, Пловдив, България
  • +359 89 220 7341

Работно време ARDA - TUR

  • понеделник: 6:00 ч. – 21:30 ч.
  • вторник: 6:00 ч. – 21:30 ч.
  • сряда: 6:00 ч. – 21:30 ч.
  • четвъртък: 6:00 ч. – 21:30 ч.
  • петък: 6:00 ч. – 21:30 ч.
  • събота: 6:00 ч. – 21:30 ч.
  • неделя: 6:00 ч. – 21:30 ч.

Отзиви за ARDA - TUR

(Общо гласували : 56 - Рейтинг: 2.5)

Екатерина Агуреева

Рейтинг : 1 от 5

Тази фирма е ужасна, никого няма да пътувам повече с тези автобуси, дето закъсняват с един час и на никой не можеш да се обадиш, да разбереш защо и колко трябва да чакаш. Пътуването до Истанбул и обратно е с голямо закъснение. Не можеш да направиш сметка как да си уредиш пътуването. За подредба на места изобщо не са чули. 21-век, а не могат да уредят системата си.


Rumen Karamanov

Рейтинг : 1 от 5

Телефонче и чат не са по - важни от клиента. Ироничното отношение е неуместно.


Veselina Kanova

Рейтинг : 1 от 5

Изключително любезна беше жената, която ми продаде билета. И положителното свършва дотук. Пътувах от Пловдив до Одрин на 03.07.2021. Автобусът не е директен, а е с прекачване в Хасково. Чаках цял час там, което беше и причината за късното пристигане в Одрин (на границата беше спокойно). Предупредиха ме, че автобусът не влиза на автогарата в Одрин, а ще ме остави на някаква бензиностанция. Съгласих се, направих уговорка да ме вземат от там. Оказа се, че автобусът всъщност спира на автогарата, но това го разбрах чак когато пристигнахме. Шофьорите едва говорят български и като цяло е доста трудно да получите някаква информация.


Venelina Ivanova

Рейтинг : 2 от 5

Обслужването на клиенти, на телефонната линия в България е ужасно. Не се дава адекватна информация, повишават тон и на всичко отгоре не знаят как действат колегите им в чужбина.


Iordan Shopow

Рейтинг : 1 от 5

Багаж от България за Чехия го изпратиха в Германия и се наложи ние да звъним из офисите им да си търсим нещата. Отвратителна фирма! Несериозни и некоректни! Няма по-малко от една звезда и тя им е много.


Ако знаете повече за ARDA - TUR

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за ARDA - TUR, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до ARDA - TUR