Bistro Parc

  • Strada Traian 36, Calafat 205200, Румъния

Отзиви за Bistro Parc

(Общо гласували : 30 - Рейтинг: 4.3)

Iulian Ontica

Рейтинг : 2 от 5

Въпреки че това е място, където могат да излизат някои партита от клас 20, поради факта, че е на открито, трябва да се внимава много при шофиране и сервитьори. Събитието е ваше. Не е нужно да бъдете поръчани. Всичко трябва да се реши с вас. Да не говорим за начина, по който той се обръща към вас ....... леле. Това видях.


Cazare Craiova

Рейтинг : 4 от 5

Дървена конструкция (тераса) с под, дървета и зеленина. Тук могат да се организират партита (сватба / кръщене). Това е един вид ресторант в парка в Калафат. Близо до Дунава. Дадох 4 звезди, без да извадя от оценката факта, че всичко е малко прашно и много паяжини и комари.


Larry H.

Рейтинг : 1 от 5

Стандартно почистване на CFR Călători ... бялото е кафяво, паяжините във всички ъгли и килимът все още чакат да бъдат посетени от прахосмукачка. Що се отнася до храната ... яжте у дома, преди да дойдете тук. Нарязаният салам се сервира в автентично пластмасово защитно покритие


Yixin Shou

Рейтинг : 3 от 5

Това е рядко място за хапване в този малък град.Цената е наред.Има дори английско меню.Ако плащате в евро, валутният курс ще бъде заклан.


pescaru madalina

Рейтинг : 5 от 5

Прекрасно местоположение и безупречно обслужване. Добра храна.


Ако знаете повече за Bistro Parc

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Bistro Parc, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Bistro Parc