BRAVA - магазин за матраци

  • ул. „Екзарх Йосиф I“ 32, 3700 ж.к. Христо Ботев, Видин, България
  • +359 94 991 544

Работно време BRAVA - магазин за матраци

  • понеделник: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 15:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за BRAVA - магазин за матраци

(Общо гласували : 14 - Рейтинг: 4.4)

Iva Ivanova

Рейтинг : 5 от 5

Много любезна дама, която ни даде възможност да пробваме много матраци и ни консултира да изберем най-подходящия за нас. Чудесно обслужване


Denis

Рейтинг : 5 от 5

Вежливо, търпеливо и професионално обслужване. Определено най-добрия избор в града. Огромен плюс е че всъщност може да пробвате матрак преди да го закупите. На други места такава опция нямаше. Цените също са отлични.


Stefani Petrova

Рейтинг : 1 от 5

Изкючително некоректно и грубо отношение!!! Месец чакаме матрак, който дойде повреден и отново ни го връщат скъсан. В сайта е упоменато, че над 400 лв получавате подарък 2 възглавници , но никой нищо не ти споменава относно това, докато не попиташ и не започнат да увъртат. Както консултантката, така и управителката на веригата са изключително арогантно. Закупихме и механизъм, който беше отворен и ръждясал и без болтове. Скъсани матрак сме могли да изперем. Матрака ни бил нисък клас и това е нормално при доставка да бъде одран някъде. Явно за тях 500 лв не са пари. Рекламацията също не е пусната и те първа след многократни телефонни разговори ни се казва че трябва да я подпишем, за да се изпрати. Изключително груби и некоректни!!!!


Калина Василева

Рейтинг : 5 от 5

Чудесно отношение от служителите на магазина. Много са информирани и вежливи. Избрахме си матрака и поръчката ни беше изпълнена много бързо


Стефан Стефанов

Рейтинг : 5 от 5


Ако знаете повече за BRAVA - магазин за матраци

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за BRAVA - магазин за матраци, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до BRAVA - магазин за матраци