Дентал Кеар - Вашият зъболекар в Пловдив

  • ул. „Славянска“ 51, 4000 Каменица 1, Пловдив, България
  • +359 89 820 3040

Работно време Дентал Кеар - Вашият зъболекар в Пловдив

  • понеделник: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Дентал Кеар - Вашият зъболекар в Пловдив

(Общо гласували : 12 - Рейтинг: 1.7)

Lubka Lambreva

Рейтинг : 1 от 5

Голям некъдърник! Моля ви хора колкото и да ви боли зъб не ходете там! Взима предварително пари! Не разбира от работата си! Лъже при правенето на зъба, като гледа да вземе максимум пари, но поне да го направи а ме остави и без зъб! Пуши по време на работа просто хора моля не се лъжете! Голям измамник!


Емилия Бакърджиева

Рейтинг : 5 от 5

Д-р Соколов е много добър зъболекар ,възхитени сме от подхода и работата му. След посещаване на ДК "Усмивка"детето ни беше много стресирано, след второто посещение ни предложиха пълна анестезия ,за да и се направи зъбче с кариес, защото вече не сядаше на зъболекарския стол . Благодарим Ви ,д-р Соколов ,Вие с професионализъм успяхте да спечелите детето ни.


Kenshin Uesugi

Рейтинг : 1 от 5

Некадърна работа от страна на „д-р” Соколов и крайно арогантно, непрофесионално, дори престъпно отношение от негова страна. Ако имах доверие в съдебната система, щях да го съдя за нанесени щети, поради некомпетентност.


anton dochev

Рейтинг : 1 от 5

Измамник! Колкото и да ви боли зъб не ходете при него. Ще ви излъже,че на зъба ви му има нещо и ще ви вземе парите без да направи нищо. Аз се излъгах вече,но вие не го правете НЕ ХОДЕТЕ ПРИ НЕГО!!!!!!!!


Nikolina Beeva

Рейтинг : 1 от 5

Този човек от една година ми прави три зъба . Заплатих му 270.00 лева които ги искаше предварително и зъбитеми от една година още не са готови.


Ако знаете повече за Дентал Кеар - Вашият зъболекар в Пловдив

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Дентал Кеар - Вашият зъболекар в Пловдив, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Дентал Кеар - Вашият зъболекар в Пловдив