Фитнес зала Лаута

  • ул. "Проф. Цветан Лазаров" 10, 4023 Лаута, Пловдив, България
  • +359 88 238 6544

Работно време Фитнес зала Лаута

  • понеделник: 7:00 ч. – 22:00 ч.
  • вторник: 7:00 ч. – 22:00 ч.
  • сряда: 7:00 ч. – 22:00 ч.
  • четвъртък: 7:00 ч. – 22:00 ч.
  • петък: 7:00 ч. – 22:00 ч.
  • събота: 8:00 ч. – 21:00 ч.
  • неделя: 8:00 ч. – 21:00 ч.

Отзиви за Фитнес зала Лаута

(Общо гласували : 239 - Рейтинг: 4.4)

Aleksander Aleksandrov

Рейтинг : 2 от 5

Залата е лека пародия. Откъм уреди, има много. Повечето не се поддържат и са меко казано неизползваеми и много стари. Има добра секция с дъмбели (леко ръждиви) и свободни тежести. Стойките за клек са самоделки и са супер неудобни, нямат никакво осигуряване. Върха на сладоледа е, че въпреки че всичко е старо и не се поддържа от години, ти правят проблем ако правиш тяга и гребане от земя и си по шумен или метнеш щангата. Резона е, че ще им повредиш и без това старите изпочупени тежести и залата не била за пауър лифтинг. Пълна пародия. Не съм го очаквал от олд скул зала, по-скоро.от ПУЛС. Съблекалните и тоалетните са мръсни и миришат на мухъл. За чистота в залата и дума да не става. Персонала е... няма смисъл да коментирам. Единствената причина поради която посещавах известно време е, че работят с мултиспорт и е близо до нас.


Petya Georgieva

Рейтинг : 3 от 5

Обикновен фитнес с най- необходимите неща и уреди ! Доста студено на моменти и душовете и тоалетните са в окаяно състояние! Персоналът поне е вежлив и услужлив! Организират се занимания като йога, пилатес и зумба в широка и чиста зала.


Anton Minchev

Рейтинг : 1 от 5

Не се почиства и поддържа, баните не са чистени от както са направени


Кристиян Бориславов

Рейтинг : 4 от 5

Фитнес залата е хубава, голяма, просторна, обаче няма добра вентилация. В мъжката съблекалня никога не е проветрявано... Има добавки на дози, напитки, протеинови барове, отвън има също така и маси. Винаги има по някое свободно парко място 😀 Препоръчвам на управата да вземат да проветряват по-често.


Natalia Boteva

Рейтинг : 5 от 5

Приятно е да тренираш в обновеният фитнес център Лаута, нови съблекални, изцяло нови бани и тоалетни 🤗 нова настилка във фитнеса, фоайето е ремонтирано, освежено 🤗 Във фитнеса се тренира само с чисти маратонки


Ако знаете повече за Фитнес зала Лаута

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Фитнес зала Лаута, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Фитнес зала Лаута