йога студио КаЙога / KaYoga

  • ул. "Г.С.Раковски" 108, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 98 885 1974

Отзиви за йога студио КаЙога / KaYoga

(Общо гласували : 12 - Рейтинг: 5)

Magdalina Predova

Рейтинг : 5 от 5

Прекрасни и слънчеви преподаватели, които обичат работата си! Изключително отношение и внимание, уютна атмосфера! Добре подбрани, разнообразни и тонизиращи упражнения! Винаги си тръгвам много положително заредена и със страхотно настроение!


Irina Tsvetanova

Рейтинг : 5 от 5

Място за релакс на тялото и душата. Тук може да се насладите на невероятна практика,разнообразна изпълнена и предадена от човек професионалист. Отдайте се на удоволствието, ако сте решили че ви е време за вас тук е мястото. Пробвайте и ще се убедите,че това е Вашето място.


Mariana Nikolova

Рейтинг : 5 от 5

Чудесно място за релаксация. Професионален инструктор със сърце и душа. Препоръчвам КаЙога студио на всеки, който иска да се отърси от стреса и напрегнатото ежедневие.


Veselina Asenova

Рейтинг : 5 от 5

Ако искате да се заредите с енергия и добро настроение посетете KaYoga Studio. С усмивка ще ви посрещнат, с асани ще ви натоварят и след практиката ще сте чисто нови :)


Diliana Angelova

Рейтинг : 5 от 5

KaYoga Studio е мястото, където се зареждате с положителна енергия и добро настроение, забравяте за стреса и напрегнатото ежедневие, идеален начин за релакс и раздвижване.


Ако знаете повече за йога студио КаЙога / KaYoga

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за йога студио КаЙога / KaYoga, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до йога студио КаЙога / KaYoga