ЙОГА ЗА ВСЕКИ

  • ул. „Кирил Христов“ 8, 4000 Център, Пловдив, България
  • +359 88 550 9184

Работно време ЙОГА ЗА ВСЕКИ

  • понеделник: 9:00 ч. – 20:30 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 20:30 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 20:30 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 20:30 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 20:30 ч.
  • събота: 8:30 ч. – 18:30 ч.
  • неделя: 10:00 ч. – 14:00 ч.

Отзиви за ЙОГА ЗА ВСЕКИ

(Общо гласували : 23 - Рейтинг: 5)

Dilyana Andreeva

Рейтинг : 5 от 5

Страхотно място с невероятно положителна енергия. Емо е страхотен професионалист, но също така се отнася към всичките си курсисти като към близки приятели. Винаги е готов да те изслуша и да те посъветва , без значение дали става въпрос за йога или за нещата от живота. Помогна ми изключително много да подобря външният си вид, но също така и самочувствието ми. Препоръчвам го на всички!


Ivelina Nacheva

Рейтинг : 5 от 5

Страхотно място за разпускане след работа! Инструкторът Емо има индивидуален подход към всички и това, което най-много ми харесва, е че показва практичната страна на йога, дава добри съвети за здравето и пълноценния начин на живот. Препоръчвам на всички, които по цял ден стоят пред компютъра като мен :)


Darina Hitova

Рейтинг : 5 от 5

Много приятно място със свой стил и атмосфера. Позитивна и заредена с положителни емоции, така се чувствам след всяко посещение на часовете по йога. Препоръчвам юмейхо терапията за хора с проблеми с гърба и кръста.


Anelia Genova

Рейтинг : 5 от 5

В студио "Йога за всеки" открих пътя към едно по-добро физическо и душевно себепознание. Емо води йога практики, които са разнообразни и достъпни за всеки. С индивидуален подход спрямо възможностите и нуждите на курсистите. Една практика с много усмивки и добро настроение! :)


Vesela Belova

Рейтинг : 5 от 5

От много години съм клиентка на студиото и го препоръчвам. Помогна ми много, за да подобря физическото и психическото си състояние, да науча много нови неща. Благодаря на Емо за прекрасното приятелско отношение!


Ако знаете повече за ЙОГА ЗА ВСЕКИ

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за ЙОГА ЗА ВСЕКИ, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до ЙОГА ЗА ВСЕКИ