Крис Тур

  • ул. „Гладстон“ 18, 4000 Център, Пловдив, България

Работно време Крис Тур

  • понеделник: 9:30 ч. – 18:30 ч.
  • вторник: 9:30 ч. – 18:30 ч.
  • сряда: 9:30 ч. – 18:30 ч.
  • четвъртък: 9:30 ч. – 18:30 ч.
  • петък: 9:30 ч. – 18:30 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Крис Тур

(Общо гласували : 74 - Рейтинг: 4.5)

katerina velkova

Рейтинг : 2 от 5

При направена резервация по рано 6 месеца за Стела Бийч Алания се оказах на седалка доста след 2 врата,имахме време да се опознаем-хора записали се много по-късно бяха най-отпред!Младо семейство от Брацигово-момичето беше бременно бяха на пред последната седалка въпреки,че и тяхната резервация била от преди 6 месеца.Предната част на автобуса беше заета от агитка пенсионери,явно постоянни за фирмата пътуващи с някаква измислена водеща Катя.Фирмата може да й се наложи да разчита след време само на тях.Пътуването беше на 05.06.Не се прави така!


n lam

Рейтинг : 1 от 5

Няколко пъти сме използвали услугите на фирмата,но това ще е последният.Направихме резервация за Кушадасъ,фирмата се оказа посредник.След изчакване на потвърждение платихме капаро,след няколко дни и останалата сума.На същият ден ми се обадиха,че фирмата с която трябва да пьтуваме не е предвидила капацитета на хотела.И така останахме без почивка нито в България,нито в Кушадасъ.Липса на всякаква комуникация,много некоректно!


Мариана Петкова

Рейтинг : 5 от 5

Рядко пътувам с тази фирма,но когато и да се случи,съм възхитена. Бъдете здрави ,за да продължите....


Sandra Sandrini

Рейтинг : 1 от 5

Не пътувайте с Крис тур! Смешни екскурзоводи, слаба организация, да не кажа никаква! Бяхме натикани 5 човека на последна седалка до Турция 14 часа! Когато попитахме екскурзоводката редно ли е това,тя великодушно ни предложи собствената си седалка Съжалявам че не се възползвахме!!Пътували сме и с други агенции и никоя не си позволи да натъпче автобуса до козирката. Явно държат на клиента и неговите удобство и комфорт ! Крис тур не са дорасли за това! Та затова не си рискувайте ваканцията с аматьори.Изборът е голям ! И много агенции ще прежалят 1-2 места, защото държат на името си!


Lyubomir Vasilev

Рейтинг : 5 от 5

Просто прекрасни,препоръчвам с две ръце!


Ако знаете повече за Крис Тур

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Крис Тур, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Крис Тур