РОБУСТА

  • бул. „Васил Априлов“ 27, 4002 Център, Пловдив, България
  • +359 32 640 522

Работно време РОБУСТА

  • понеделник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за РОБУСТА

(Общо гласували : 23 - Рейтинг: 3.9)

Yordan Dingilski

Рейтинг : 1 от 5

След една година съвместна работа с Робуста претърпяхме най-лошото сервизно обслужване от тях, което някога сме си представяли, че може да ни се случи. Хладилният техник дори не беше разбрал какъв може да е проблема - между другото диагностиката изискваше единствено изключване и включване на хладилника. Наложи ни се да изхвърляме храна на следващите дни и да се обърнем към наистина квалифицирани техници. Управителите прецениха, че въпреки всичко няма да ни възстановят заплатената сума, а част от нея. Според тях трябва да заплатим фреон, който не разбрахме как е измерен без кантар, и посещение, при което техникът им не е успял да диагностицира елементарна повреда. Наистина съжалявам да видя, как фирма с репутация на коректен и лоялен партньор не поема абсолютно никаква отговорност за действията на своите служители. Демонстрира нулева заинтересованост от разрешаване на проблем на свой коректен клиент. Наистина е жалко. След една година съвместна работа не бих препоръчал на никого услугите на Робуста.


Iliana Uchikova

Рейтинг : 1 от 5

Безобразно обслужване! Трябваше да сменят оплътненията на кафе машина за търговски обект. Беше обещано да изпълнят това в рамките на 3 дни, разбира се на тях им отне 10 дни, за да я поправят. Също така сервиза няма обявен ценоразпис . За смяна на болт на кафе машина бяхме таксувани 40лева. Не бих препоръчала това място на никого. Ако цените бизнеса, парите и времето си избягвайте тези хора!


Тони Симидчиева

Рейтинг : 5 от 5

Добри партньори в ресторантьорския и хотелиерския бранш. Отзивчиви, можещи и знаещи професионалисти!


Благовест Старев

Рейтинг : 4 от 5

Магазин за професионално обзавеждане на заведение.


Ивелин Иванов

Рейтинг : 5 от 5

Евала на хората професионалисти!


Ако знаете повече за РОБУСТА

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за РОБУСТА, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до РОБУСТА