Софийски университет „Свети Климент Охридски“

  • бул. „Цар Освободител“ 15, 1504 София център, София, България
  • +359 2 930 8200

Работно време Софийски университет „Свети Климент Охридски“

  • понеделник: 8:00 ч. – 23:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 23:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 23:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 23:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 23:00 ч.
  • събота: 8:00 ч. – 23:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за Софийски университет „Свети Климент Охридски“

(Общо гласували : 1064 - Рейтинг: 4.4)

Hristina Hristova

Рейтинг : 5 от 5

Едно прекрасно място, което носи в себе си духа на отминалото време! Обичам го!


m Mlnv

Рейтинг : 3 от 5

Ако смятате да запишете специалност част от юридическия факултет, не си правете труда. Следването ви ще бъде обляно в безсмислено зубрене на теми, които ще забравите непосредствено след изпита. Изпитите са неадекватно близо един до друг много често. Това показва колко всъщност не се интересуват от това, дали студентите ще научат нещо в крайна сметка, камо ли за психичното им здраве. Не си губете времето.


Pencho Mihnev

Рейтинг : 5 от 5

Най-старото и най-престижно за България висше учебно заведение, класиращо се най-напред в националните и международни университетски класации в сравнение с останалите български висши учалища.


Добри Добрев

Рейтинг : 5 от 5

С 2 висше магистър- електроинженер и икономика съм, но имам личен принос в нова база за 100-годишнината на СУ.


Добринка Бояджиева

Рейтинг : 5 от 5

Много красива сграда , построена със спомоштествувателството на братята Евлоги и Христо Георгиеви. " Майката " на всички български университети . Много красива чисто архитектурно сграда , с лесен достъп от метростанция Софийски университет . Входа е до силно натоварено кръстовище за това разумно направения достъп с подлеза е безопасно и сигурно транспортно решение. В съседство в посока Княжевската градина е равностойната му по красота сграда на Турското посолство . Красивите сгради на следосвобожденска София .


Ако знаете повече за Софийски университет „Свети Климент Охридски“

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Софийски университет „Свети Климент Охридски“, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Софийски университет „Свети Климент Охридски“