Стената

  • ул. „Никола Петков“ 7, 4000 Център, Пловдив, България
  • +359 88 417 4234

Работно време Стената

  • понеделник: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • неделя: 10:00 ч. – 20:00 ч.

Отзиви за Стената

(Общо гласували : 628 - Рейтинг: 4.6)

Denitsa Gugova

Рейтинг : 5 от 5

Това е мястото за всеки повод и всяка възраст! Мелбите са все толкова добри, както и когато бях тук преди 15 години, и преди 5. Бях забравила обаче колко са огромни - а сметаната е най-вкусната на света. 😍 Взех си традиционната Играчка-плачка с два вида сладолед, свежи сезонни плодове и, да, много сметана. Мястото е любимо на поколения: около мен имаше млади семейства с деца от 0 год. в колички 👶, тийнейджъри, приятели, възрастни двойки в инвалидни колички ♿ и още много. Честичко е пълно, особено в горещото пловдивско лято, но чакането си заслужава! Има тоалетна.


Д. Р

Рейтинг : 5 от 5

Страхотни мелби, вкусни, красиви, стилно издържани! Много посещавана и известа в Пловдив сладоледена къща! И кафето беше много добро! Любезно обслужване


Stanimira Nikolova

Рейтинг : 4 от 5

Всичко положително, което е споделено, го подкрепям и аз. Разбира, се част от положителните отзиви лежат на спомените, когато бяхме деца и идвахме на това място, то е една носталгия по отминалите години. Малко градивна критика за настоящето, ще се РАДВАМ да има промяна: 1. Сладолед за вкъщи - не възприемам идеята защо няма специални изолиращи кутии (ще си ги плащат клиентите) за сладолед. Не е ок кутията да е пластмасова от най-гадните, все пак сега всички сме станали и еко/био, опазваме природата и най-вече ТОВА НЕ Е кутия за сладолед, бе хора! 2. Отново сладолед за вкъщи - да се помисли за определено количество като за фризер вкъщи, кутия от 200 грама, кутия от 300 грама, кутия от 500 грама и разбира се да се отрази на цената в положителен смисъл. Не може да ми излиза през носа 9-10 топки сладолед (защото нямат друга мярка освен на брой топка?!) в една пластмасова кутия, която се стопява докато я донеса на 10 мин с кола от сладкарницата. 3. Обстановка - разбирам, че обстановката е това, което всички искаме да остане непроменено, но все пак някакви подобрения, идват толкова малки и големи деца - едно или две детски столчета няма да навредят. 4. Цените не съответстват на облужването и обстановката - сладоледът вече струва колкото навсякъде, до известна степен чарът на това "заспало" място бяха и цените, по 3-4-5 лв. Е, вече 7-8 лв са си нормални, пък нищо друго не е "мръднало" (освен цената на продуктите, но то навсякъде са покачени) - нито столчета, нито маси, нито подобрения, нито по-усмихнат персонал (с 1-2 изключения), нито 1-2 паркоместа на улицата за клиенти на "Стената". 5. Обслужването е една друга тема там - прави впечатление, че 1 бр клиент не е чак толкова важен, че въпросите му са досадни и може просто да отвори "сайта в интернет" (нищо, че е на място там) , че няма разпечатани менюта, картинки и прочие, по които основните им клиенти ДЕЦАТА се ориентират и радват, че няма детска мелба с играчка и съответно на "детска" цена, ясно, е че 5 годишно няма да погълне 8-9 лв мелба, но пък иска да има пред него собствена, не да яде от на мама/баба/т.н, и най-вече, че всяко екстра желание се изпълнява, но се подчертава, че е бонус (макар и че си плащаш за него без касова бележка), нямаше да го спомена, ако не ми се случва 3 пъти едно и също, чак е смешно, мерси за бонусите. Бих казала продължавайте в същия дух, но няма, защото бих искала да видя малки промени към по-добро, не, че ще спра да идвам дори да ги няма, заради носталгията. Оставям ви 4 от 5 звезди, защото както и да звуча, това все пак исках да го напиша като градивна критика, а не отрицателен отзив. С уважение, любител на сладкото и сладоледа.


Dima Muteva (Sikena)

Рейтинг : 1 от 5

Може би е вкусно, но не мога да кажа, понеже дори не успяхме да влезнем със семейството ми. Посрещна ни намръщен персонал, който не искаше да разговаря с нас, а ние просто попитахме дали е отворено или да изчакаме. Не сме повторили посещението си.


Златка Рангелова

Рейтинг : 5 от 5

Любимо място в Пловдив. Най- хубавите мелби в целият град. Аз ходих там като ученичка,сега заведах децата. И на тях им хареса.


Ако знаете повече за Стената

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Стената, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Стената