Сърнела Уърлд ЕООД

  • ул. „Железарска“ 12, 4000 Капана, Пловдив, България
  • +359 88 864 5666

Работно време Сърнела Уърлд ЕООД

  • понеделник: 9:30 ч. – 18:30 ч.
  • вторник: 9:30 ч. – 18:30 ч.
  • сряда: 9:30 ч. – 18:30 ч.
  • четвъртък: 9:30 ч. – 18:30 ч.
  • петък: 9:30 ч. – 18:30 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Сърнела Уърлд ЕООД

(Общо гласували : 35 - Рейтинг: 4.3)

Сийка Атанасова

Рейтинг : 3 от 5

Пътувах с компанията в началото на юни 2018 из Италия. Доволна съм от организацията, единствено не ми хареса отдалеченоста на хотела край Рим , в полето край Помеция, пътя до центъра на Рим е около 2 часа и толкова обратно.Супер уморително.


Yana Yankova

Рейтинг : 1 от 5

2017г. м. Май- Безкрайно съм разочарована от организацията. Изпращат ни в чужбина и нито екскурзовода нито шофьорите знаят пътя! Два дни обикаляме като овце в тоя рейс и търсим пътя!!!! Прага -Дрезден (120км.) -пътувахме от 8:30 до 12:30 и добре, че ние имахме навигация!!!! Екскурзовода Пламен е нагъл и некомпетентен! Такова поведение не мислех, че е възможно към клиенти!!!!


Ivelina Georgieva

Рейтинг : 5 от 5

Много съм доволна от услугите на Сърнела. От няколко години пътуваме с тях семейно в чужбина и винаги са се представяли на ниво. Успяват да реагират адекватно и в стресова ситуация, препоръчвам!


Светла Йорданова

Рейтинг : 5 от 5

Миналата година за пръв път използвахме услугите на Сърнела и останахме много доволни от организация на почивката си в Гърция. С удоволствие ще се обърнем към туристическата агенция и през следващата година!


Ginka Raycheva

Рейтинг : 5 от 5

Пътувам с туристическа агенция "Сърнела" от 1997 година и във всеки един момент, по време на всяка една екскурзия съм била доволна и щастлива от техните услуги, внимание към детайлите, към туриста и към пътуването като цяло!


Ако знаете повече за Сърнела Уърлд ЕООД

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Сърнела Уърлд ЕООД, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Сърнела Уърлд ЕООД