Томсън ЕООД-Производство на кухненски мивки от полимермрамор и граниктит

  • бул. „Пещерско шосе“ 9, 4002 Център, Пловдив, България
  • +359 89 990 7474

Работно време Томсън ЕООД-Производство на кухненски мивки от полимермрамор и граниктит

  • понеделник: 9:00 ч. – 17:30 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 17:30 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 17:30 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 17:30 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 17:30 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 13:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за Томсън ЕООД-Производство на кухненски мивки от полимермрамор и граниктит

(Общо гласували : 17 - Рейтинг: 4.8)

aaa aaa

Рейтинг : 5 от 5

За качеството на мивките - безспорно, много добри. Само че по важния елемент е че обслужването е ПЕРФЕКТНО. Когато ги купувах(трябваха ми 2 бр. за София), отидох в софийска фирма но ми трябваха от днес за утре. В софийската фирма ми казаха че нямало да стане по рано от седмица защото го нямало майстора блаблабла простотии. Влезнах в интернет малко сърч и попаднах на Томсън. Обадих се, и мисля че тогава ми вдигна управителя(че даже беше и събота) или някой с подобен ранг, уговорихме се, и мивките пристигнаха 48часа по късно, с отстъпка и с безплатна доставка. За подобна услуга като се има предвид че мивките се произвеждат след поръчка, услугата си беше направо светкавична. Пиша отзива може би 5-6 месеца по късно понеже по време на покупката нямах техническото време, но пък по тази причина мога да кажа че до момента мивките са топ. Разбира се самия материал предполага издръжливост и качество но за да се стигне дотам е важно да е спазена технологията, което при тази фирма явно се прави както трябва, още повече че имат и гаранция, сега не си спомням, но не беше малка. Имам и доста голяма мивка(двойна) от същия материал, която вече е на 12г., затова казва че самия материал предполага качество и издръжливост, и също е купувана от Пловдив, но тогава я взех чрез дърводелеца който ми правеше кухнята(понеже имаше отстъпка). Не знам дали е била от същата фирма, знам само че магазина им беше срещу сточна гара, булеварда посока центъра, вдясно.


Rumyana Nikolova

Рейтинг : 5 от 5

Използвам я вече 5 месеца и съм доволна. Дълбока е и не пръска, като тече водата. Лесно се почиства - с гъба и препарата за съдове.


Христина Божилова

Рейтинг : 5 от 5

Много съм доволна. Получих точно това, което ми беше обещано. Ползвам я вече 1 год. без проблеми. Препоръчвам.


Марин Роглев

Рейтинг : 3 от 5

Доволен съм от избора и коректността на фирмата


Симона Панчева

Рейтинг : 5 от 5

Страшно коректна фирма. Спазват се всечки срокове! Много съм доволна.


Ако знаете повече за Томсън ЕООД-Производство на кухненски мивки от полимермрамор и граниктит

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Томсън ЕООД-Производство на кухненски мивки от полимермрамор и граниктит, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Томсън ЕООД-Производство на кухненски мивки от полимермрамор и граниктит