VISIGN / ВИЗАЙН

  • бул. „Освобождение“ 32, 4023 Тракия, Пловдив, България
  • +359 89 030 5555

Работно време VISIGN / ВИЗАЙН

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Отворено 24 часа
  • неделя: Отворено 24 часа

Отзиви за VISIGN / ВИЗАЙН

(Общо гласували : 123 - Рейтинг: 4.6)

ivana yalamova

Рейтинг : 5 от 5

Всички във Visign са страхотни професионалисти. Специални благодарности за Сара, която организира първия курс за бременни по рода си в Пловдив. Научих много от дискусиите, а тренировките в залата и за вкъщи са изключително приятни и ефективни. Запознах се с прекрасни бъдещи майки. Препоръчвам студиото и курса. :)


Tania

Рейтинг : 5 от 5

Здравейте! Искам да попитам наистина ли фитнеса Ви работи 24 часа? Тоест денонощно? През деня нямам време и ще ми е най-удобно да тренирам няколко часа късно вечер! И също така вечер има ли някакви инструктори/треньори? И колко струва месечния абонамент?


Милен Стойков

Рейтинг : 5 от 5

Най-доброто място за трениране, създаване на социални контакти, трансформация, лекарски екип, групови тренировки, индивидуални тренировки. Една среда с много емоции. Не пропускайте да отидете!


Lyubka Staykova

Рейтинг : 5 от 5

Много добро място за тонизиране и постигане на добри резултати. Политиката на фитнеса е индивидуално отношение към всеки клиент. Винаги ще тренирате с професионален инструктор, който ще се съобрази с вашите цели и ще вземе на предвид, ако имате травми или други заболявания. Ще ви предложат и индивидуално съставен хранителен режим. Мисля, че е най-добрия избор и за рехабилитация. Може да се включите и в някои от интересните групови тренировки.


DeViLLmAyCrY Dante

Рейтинг : 5 от 5

Много добър персонал разбиращ от работата си, много добри и нови уреди


Ако знаете повече за VISIGN / ВИЗАЙН

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за VISIGN / ВИЗАЙН, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до VISIGN / ВИЗАЙН