Юнион - Ивкони

  • ул. „Димитър Стамболов“ 2, 4003 Пловдив, България
  • +359 32 941 982

Работно време Юнион - Ивкони

  • понеделник: 8:00 ч. – 19:30 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 19:30 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 19:30 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 19:30 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 19:30 ч.
  • събота: 8:00 ч. – 19:30 ч.
  • неделя: 8:00 ч. – 19:30 ч.

Отзиви за Юнион - Ивкони

(Общо гласували : 36 - Рейтинг: 3.3)

Daniela Todorova

Рейтинг : 1 от 5

Тези телефони не знам за каква цел се използват,но няма никакъв отговор и сто пъти да звъниш...


Boo Boo

Рейтинг : 1 от 5

Оправете си сайта. Не може човек да види какви са ви разписанията, трябва задължително да се въведе дата. Е така за всеки един ден ли трябва да попълвам данните, за да видя кога ще има автобуси и кога не? И защо не може да се види откъде минава автобуса, знам че може да се качи човек и от някоя от междинните точки на пътуването, вместо от началната? 21ви век, монополна транспортна фирма и егати умрелия сайт. Колкото за пътуването, там положението винаги е мани-бегай. Още псувам един шофьор, който ме излъга преди години, че сме стигнали моята спирка в Гърция, а ме остави 2 села по-рано. Самó дете, в неделя сутрин, без да знае език. Господ тогава ми помогна да намеря близките си. Във ваш рейс не се спи, човек трябва да е вечно на нокти - да следи движението, да следи спирките и да се държи здраво, щото като ви знам шофьорите...Жалко че сте монопол и дано не ми се налага никога повече да пътувам с вас. Сега се налага мой близък да пътува с вас и ще треперя цяла нощ ще се прибере ли жив и здрав.


Slavyana Nachkova

Рейтинг : 1 от 5

Попаднах на безобразно груба, неотзивчива и невъзпитана продавачка на билети.


Йордан Велков

Рейтинг : 1 от 5

Телефоните са им само за красота, никой не вдига, а и да вдигнат не помагат с информация


George Roev

Рейтинг : 1 от 5

Рейса раздрънкан, върви все едно има крива гума. Нито книга може да четеш нито да заспиш от вибрации, това на равен път. Когато има дупки става още по зле, скърцат празните седалки. СВ5028КР вземете го ремонтирайте. И шофьора надува някакво сръбско радио, в което някаква жена постоянно вика "ало,ало,ало,ало,ало,ало..." Вече стана над час. Потресен съм!


Ако знаете повече за Юнион - Ивкони

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Юнион - Ивкони, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Юнион - Ивкони