ZOE Life Fitness

  • ул. „Мостова“ 3 А, 4000 Мараша, Пловдив, България
  • +359 87 819 9949

Работно време ZOE Life Fitness

  • понеделник: 7:00 ч. – 21:00 ч.
  • вторник: 7:00 ч. – 21:00 ч.
  • сряда: 7:00 ч. – 21:00 ч.
  • четвъртък: 7:00 ч. – 21:00 ч.
  • петък: 7:00 ч. – 21:00 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за ZOE Life Fitness

(Общо гласували : 100 - Рейтинг: 4.5)

Mariya Petrova

Рейтинг : 4 от 5

Още е рано да изкажа изчерпателно мнение, защото идвам за първи път. Учтиво ме посрещнаха, обясниха ми най-важното, за да започна и ми показаха първите упражнения. Съблекалнята е удобна, просторна, с отделен wc, душове и параван за срамежливите. На всяка вратичка ( ключ) има мотивираща мисъл. Наблизо беше и вратата за сауната. Видях карта, която включваше посещение в цената. Аз взех обикновена, за месец, 45 лв. Забелязах табло с график за групови тренировки. Имаше и просторна зала. Рецепцията беше заредена с енергийни блокчета и напитки. Има електронен кантар до входа, но никак не ми хареса какво показа 🥁


Ivan Nikolov

Рейтинг : 4 от 5

Не много голям фитнес, добре оборудван, чист, поддържан, с доста хора, но без навалица, има собствен паркинг, което за централна градска част си е голямо предимство.


Jivko Zlatev

Рейтинг : 5 от 5

Обстановката е много приятна. Има всички необходими уреди. Интериорът е направен с вкус. Оборудвана е с уреди на марката Rogue. Продуктите като протеини, аминокиселини и т.н са от най-високо качество. Има и голяма зала за групови тренировки. Треньорите са компетентни и с добро отношение.


Светла Цапарова

Рейтинг : 5 от 5

Много добър спортен център, достатъчно уреди, много чисто. Отлични треньори, усмихнат и любезен персонал! Голяма зала за групови тренировки! Удобен, голям паркинг. Хубава музика!


Русанка Панайотова

Рейтинг : 5 от 5

Много чист и просторен фитнес. Много добра локация със собствен паркинг. Провеждат се групови обучения по крос фит и табата.


Ако знаете повече за ZOE Life Fitness

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за ZOE Life Fitness, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до ZOE Life Fitness