бар Фабрик

  • ул. „Отец Паисий“ 31, 4000 Център, Пловдив, България
  • +359 89 871 5213

Работно време бар Фабрик

  • понеделник: 10:00 ч. – 2:00 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 2:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 2:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 2:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 2:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 2:00 ч.
  • неделя: 10:00 ч. – 2:00 ч.

Отзиви за бар Фабрик

(Общо гласували : 720 - Рейтинг: 4.5)

Meri Valk

Рейтинг : 5 от 5

Най-любимото място за Петък вечер! Страхотна музика, винаги като помоля за песен ми я пускат ❤️ Страхотен готвач, барман и сервитьорка! Любимите ми!


Теодора Василева

Рейтинг : 5 от 5

Изключително приятно за пийване място. Крафт бирата много ми допадна. Обслужването е добро. Единствения проблем е че няма меню за напитки което малко затрудни избора ми. Не предлагат много неща от кухнята, но за сметка на това е много вкусно. Алкохолното разнообразие е огромно. Има много неща които могат да се пробват.


Gergana B

Рейтинг : 1 от 5

Двор миришещ на котешки изпражнения с огради, зад които се виждат сума ти вехтории и боклуци. Искам сок не от хладилник за детето, носят ми претоплен сок поне 60 градуса в гореща чаша и един от сервитьорите има наглостта да обяснява, че било стайна температура, след като предварително колежката му ни бе казала, че е стоплен, защото нямали извън хладилник. Конкретно този път ни сервираха студен и не хрупкав чипс. Като се оплакахме и него го притоплиха, не ставаше за ядене и след това, но ни накараха да го платим, защото детето си беше взело 2 картофчета. Определено няма да стъпя повече там.


Nenko Lazarov

Рейтинг : 3 от 5

Интересно място в центъра на Пловдив. За съжаление и тук го имаше проблема на попрокисналата наливна бира. Може би заради ниската консумация (все пак беше зима), но и двата вида бира която поръчахме беше с доста прокиснал вкус. Просто когато нямат оборот да не предлагат наливна бира. Така създават лошо впечатление на хората, които попадат инцидентно тук. Иначе като цяло интериора е интересен и бара изглежда приятно място.


Nensho Angelov

Рейтинг : 2 от 5

Освежете го малко това местенце де не е чак толкова скъпо това начинание


Ако знаете повече за бар Фабрик

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за бар Фабрик, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до бар Фабрик