Дриймс

  • ул. „Княз Александър I-ви“ 42, 4000 Център, Пловдив, България
  • +359 32 627 143

Работно време Дриймс

  • понеделник: 8:00 ч. – 0:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 0:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 0:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 0:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 0:00 ч.
  • събота: 8:00 ч. – 0:00 ч.
  • неделя: 8:00 ч. – 0:00 ч.

Отзиви за Дриймс

(Общо гласували : 656 - Рейтинг: 3.9)

VikinGA

Рейтинг : 2 от 5

Заведение в центъра на града, с гледка към едни от любимите ми фонтани в града! Въпреки че консумирахме само питиета и ни сервираха добри коктейли, то обслужването беше за по-малко и от една звезда. Посрещнати бяхме от една леко недоволна дама, която при молба да съберем две маси, просто погледна ядосано, не благоволи да отговори или съдейства, а в последствие си получавахме поръчките една по една! Заведение с локация 5 звезди, и обслужване под 1 звезда! Със сигурност повече няма да бъдат посетени! Определено не препоръчвам поради лошо обслужване!


Tatyana Petrova

Рейтинг : 1 от 5

Чакахме 40 минути някой да ни обслужи, но за това време не получихме дори меню...в крайна сметка станахме и си тръгнахме. Нелепо е шефовете да разчитат на един сервитьор да се справя с 40 маси. Вероятно спестявате пари от заплати, но губите клиенти. Не бих повторила това унижение да се моля и да махам няколко пъти, за да ме обслужат и дори и след тези опити, да не ни отразят.


ilko sekalov

Рейтинг : 1 от 5

Не препоръчвам заведението на никого!Освен чакането над 15 мин за обикновени напитки като Кола с лед и Вода,качеството на храната е под всякаква критика!Днес опитах най-безвкусните СУРОВИ пържени картофи,за които чаках толкова време,че с компанията мислехме да искаме сметката и да си вървим!Просто чак аз бях забравил за поръчката!По мое мнение кухнята на това заведение може да обслужва единствено Диви животни!Понеже аз дори кучето си не храня със сурови картофи!


Енджълин Спасова

Рейтинг : 1 от 5

Сервитьорите не могат да работят…30 минути…дават едно меню на 7 човека.Сядаме в 19:45,сервитьорката идва в 20:05,дава менюто и след 10 мин казва,че трябва да си поръчаме задължително нещо за ядене,а ние сядаме просто на кафе…некоректно отношение и безотговорно!Не съм доволна!


Nikolina Shopova

Рейтинг : 2 от 5

Кафето беше хубаво. Чакахме час и 10 мин за гофрета, която дойде студена и определено не е правена на място, а готова и размразена. В заведението явно очакват сладоледа да се яде с вилица


Ако знаете повече за Дриймс

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Дриймс, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Дриймс