L Garden

  • бул. „Руски“ 70, 4002 Център, Пловдив, България
  • +359 88 551 3150

Работно време L Garden

  • понеделник: 8:00 ч. – 0:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 0:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 0:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 0:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 0:00 ч.
  • събота: 8:00 ч. – 0:00 ч.
  • неделя: 8:00 ч. – 0:00 ч.

Отзиви за L Garden

(Общо гласували : 185 - Рейтинг: 3.9)

Павлина Трифонова

Рейтинг : 5 от 5

Много приятно място за кафе и хапване. Храната е вкусна, сервитьорите са много усмихнати и работят бързо.


Д. Р

Рейтинг : 5 от 5

Страхотно кафене и ресторант, разкошна градина, много приятна и слънчева!


Kostadin Delizhanski

Рейтинг : 3 от 5

Разполага с открита и закрита част. Препоръчвам да посещавате през топлите месеци откритата част. През зимата дори помещението за непушачи е задимено. Заведението предлага доста разнообразна кухня със средиземноморски привкус. Ястията, когато ги има и може да се поръчат, са вкусни. Алкохолните коктейли са отлични, избора от алкохол е добър. Заведението е подходящо както за бързо кафе, така и за обяд, а вечер музиката е приятна за посвещение с приятели. Паркинг се предлага и се заплаща 2лв на час през деня и 1лв на час след 17ч.


Ivan Mirchev

Рейтинг : 5 от 5

Много добро место за кафе , цените са приятни !


Kalin Stanishev

Рейтинг : 2 от 5

Разположението е добро... Ако си пешеходец. Винаги можеш да ползваш паркинга на мола и да повървиш до там. Нямам проблеми със самото ситуиране на заведението. Персонала е под всякаква критика, сякаш всеки иска веднага да напусне. Нито вежливо и усмихнато обслужване, нито нищо. Като в селска кръчма. Не, там биха ни посрещнали с усмивка... Седнахме с един приятел да поговорим за наши си, бизнес неща. Поръчахме една кола, една вода с лед и един сок. Донесоха ни - кола и вода. За около един час, в който бяхме там, девойчето даже не се сети, че още нещо е поръчано, не го беше и маркирала... Просто й бяха минали покрай ушите част от думите ни. Както и да е, не бяхме на зор за сока, платихме и си тръгнахме без да правим панаири. Съвета ми е, ако си поръчвате нещо, което наистина искате, питайте дали са ви го пуснали като поръчка наистина, защото може да си останете гладни/жадни. Цените са си стандартни, като за заведение на центъра или в мола, но... Без обслужване и подходящи условия за хора с автомобили, главните клиенти ще са ученици от съседните училища и хора, чакащи влака им да дойде...


Ако знаете повече за L Garden

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за L Garden, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до L Garden