ОПТИКИ ФОКС

  • бул. „Александър Стамболийски“ 61, 1303 Pette Kyosheta, София, България
  • +359 88 429 8926

Работно време ОПТИКИ ФОКС

  • понеделник: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 16:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за ОПТИКИ ФОКС

(Общо гласували : 22 - Рейтинг: 4)

Красимира Драголова

Рейтинг : 5 от 5

Благодарности за професионализма на целият екип! Вече за трети път си правя очила при тях, като прегледа също е при техен специалист. Винаги точно определен диоптър, изключително доволна от д-р Вичева. Преди седмица си взех първият прогресив, доста се притеснявах дали всичко ще е наред(предвид специфичността на очилата), но както и предишните пъти очилата ми паснаха перфектно, адаптирах се за часове и виждам прекрасно с тях!!! Препоръчвам горещо!!!


Toni Gancheva

Рейтинг : 5 от 5

През годините сме имали както позитивни, така и не толкова звездни впечатления. Но последният ни опит беше чудесен. Определено си държат на клиентите и правят всичко възможно да отговорят на нуждите им. Ремонтираха ми рамка (която при това е леко стар модел) за отрицателно време и с материали, които трябваше да издирят от други рамки. Много ме зарадваха! Пак ще ползваме услугите им.


Vlad Aleksandrov

Рейтинг : 1 от 5

Като разбраха, че очилата (само за компютър) ще ми ги плащат служебно, ми казаха: "Нали не ги плащаш, дай да ти сложим и диоптър". И така станаха много по-скъпи... Сложиха ми -0,25, обаче доста оскъпи поръчката. Сега гледам, че на едното е -0,5%. Всичко се случва 2003 г. и цената е 242 лв. Рамките ли струват толкова?! И кой ги е избирал такива? Не и аз. Какво ѝ пречеше да направи обикновени очила за компютър?


Dimo Petrov

Рейтинг : 1 от 5

Изключително съм РАЗОЧАРОВАН от очилата които направиха! Стъклата имаха ужанси аберации ! Когато погледнеш на дясно - всички предмети имат червена ивица по края, а когато погледнеш на ляво всички имат синя ивица. Ужасно е просто ;/ Оплаках се и поисках рекламация, но ми беше отказана с мотива, че рецептата с която съм правил очилата била на външен(различен от тяхния) офталмолог! Потресен съм ! Това никъде не беше опоменато когато ми вземаха парите !!!! От години имам лична офталмоложка благодарение на която носех и старите си очила 5 години без проблем ...Ходих в 3 други оптики където ми замерваха дьоптъра и във всяка една потвърдиха рецептата и. Вече месец от както нося тези УЖАСНИ очила и всяка минута ми напомнят глупавия избор който направих когато им се доверих .... ИЗБЯГВАЙТЕ ТАЗИ ОПТИКА НА ВСЯКА ЦЕНА!


Stoyan Kosanov

Рейтинг : 1 от 5

Не препоръчвам. По-скоро ще ти продадат нещо скъпо (без да има нужда), отколкото да ти помогнат наистина. Купих си диоптрични очила от тях. След като установих, че има проблем се върнах в магазина и те ми казаха "Та Вие без очила виждате по-добре". Тук е момента да спомена, че очилата струват 320 лв.


Ако знаете повече за ОПТИКИ ФОКС

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за ОПТИКИ ФОКС, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до ОПТИКИ ФОКС