Paradise Bar

  • ул. „Георги Бенковски“ 44, 4402 Пазарджик Център, Пазарджик, България
  • +359 89 224 9251

Работно време Paradise Bar

  • понеделник: 7:00 ч. – 2:00 ч.
  • вторник: 7:00 ч. – 2:00 ч.
  • сряда: 7:00 ч. – 2:00 ч.
  • четвъртък: 7:00 ч. – 2:00 ч.
  • петък: 7:00 ч. – 2:00 ч.
  • събота: 7:00 ч. – 2:00 ч.
  • неделя: 7:00 ч. – 2:00 ч.

Отзиви за Paradise Bar

(Общо гласували : 412 - Рейтинг: 4.2)

Veronika К.

Рейтинг : 1 от 5

Обстановката е приятна и хигиената на заведението е на приемливо ниво. Обслужването е.. адекватно. И дотук се изчерпват позитивите. Сметка 20 лева за подобие на суши, направено с краставица и "сьомга", и две фрапета (в едно, от които, в последствие установихме че липсва кафе - фрапе без кафе?). Оставих бакшиш от съжаление за миловидната сервитьорка, но не бих се върнала. Безвкусната кухня и разреденото кафе са лукс, който не мога да си позволя 😄


Nikolay Mehomiyski

Рейтинг : 1 от 5

Отвратително поведение на целият персонал,скинари,необщителни п_оститутки(сервитьорката и шефката),които нямаха никакво възпитание и отношение към човек.Днес го посетихме заведението с компания,и не дойдоха да ни обслужват,чакахме поне 30 мин. и накрая идва барманът(тъпанар с документи,липсваха му само галошите и гегагата и приличаше на "Калидко"-овчарчето),и ни казва че не могли да ни обслужват,понеже имали рожден ден на тази и съседната маса.Ние съответно ву предложихме да седнем някъде другаде,но той започна да върти разговора в друга посока,така че да нямаме никакъв интерес към други места. Беше очевадно-понеже сме с по-тъмен цвят на кожата,не могло да сме сред "белите". Случаят разбира се че няма да остане така,веднага сигнализирах на вестник "Марица" и на "Нова ТВ",да проследят до кога в милата ни РОДИНА,едни ще са "висша"а други "низши класа"хора?! Поздрави на целият персонал на влака "Ад"(Paradise"😃😆😁😄)!!!


Andrea Baldin

Рейтинг : 1 от 5

Пътувах 40 км защото в гугъл пишеше че е отвороно и ще затвори в 02:00 часа. В 23:57 казаха че ще затварят въпреки обявеното работно време защото нямало клиенти. На въпроса "ние не сме ли клиенти?" сервитъорката ми се засмя и каза че няма как да стои целя състав за 2ма души - не го препоръчвам.


Eleonora Misheva

Рейтинг : 1 от 5

Изключително лошо обслужване, сервитьорите не си гледат нито масите, нито клиентите на тях... Безобразно е нов клиент да чака повече от 20 Мин да му се вземе поръчката и като викаме сервитьора да ми се отговаря "Ей Ся" от другия край на бара и пак да не идва, защото е много зает с телефона! Със сигурност ние повече няма да посетим това заведение! Хубаво е че няма -1звезда...


Yotko Stoyanov

Рейтинг : 2 от 5

Става, обиколил съм половин Европа,цяла Южна Америка и много други места направи ми впечатление че те задължават след определен час да изхарчиш определена сума за да ползваш определени места за сядане което го няма никъде по света бил съм на какви ли не барове къде ли не по света такова нещо не съм виждал.


Ако знаете повече за Paradise Bar

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Paradise Bar, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Paradise Bar