Д-р Стоян Арнаудов - ортопед, травматолог

  • бул. „Александър Стамболийски“ 107, 4004 ж.к. Остромила, Пловдив, България
  • +359 87 750 5704

Работно време Д-р Стоян Арнаудов - ортопед, травматолог

  • понеделник: 9:00 ч. – 15:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 15:00 ч.
  • сряда: 14:00 ч. – 19:00 ч.
  • четвъртък: 14:00 ч. – 19:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 15:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Д-р Стоян Арнаудов - ортопед, травматолог

(Общо гласували : 249 - Рейтинг: 4.9)

XManBG XManBG

Рейтинг : 4 от 5

Учтив, информативен, обстоен преглед на дете. Докторът се постара да предразположи детето да изпълнява движенията и стойките нужни за прегледа. Имайки в предвид множеството теми поради сложността на случая, накрая отдели време да обясни с подробности рентгеновите снимки и точките по епикризата. Една звезда по-малко с пожелание за подпомагащи въпроси към родителя, диалог и обратна връзка.


Kika Kostova

Рейтинг : 5 от 5

Много съм доволна от отнощението на д-р Арнаудов. Изключително внимателен и любезен! Обясни ни всичко, което ни интересуваше относно бебчето ни. С удоволствие и без притеснения при нужда бих препоръчала този лекар на свои близки и познати. Благодарим Ви!


Dari Bo

Рейтинг : 5 от 5

Отговаря на всички въпроси, дава насоки за прехода от легнало положение за сядане. Предразполага детето независимо на каква възраст е Един от малкото колеги, които е всеотдаен в професията си.


Veneta Buchakova

Рейтинг : 5 от 5

Останах приятно изненадана от срещата ни с д-р Арнаудов. Остави много добри впечатления у мен. И бих казала, че ще се доверя на насоките и работата му. Благодаря, че има все още такива Лекари като него!


Vania Mollova

Рейтинг : 5 от 5

Много внимателен и спокоен лекар.Вече няколко пъти ни се налага да водим детето си на преглед при него и винаги много обстойно и търпеливо го преглежда. Имаме му голямо доверие! Благодарности!


Ако знаете повече за Д-р Стоян Арнаудов - ортопед, травматолог

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Д-р Стоян Арнаудов - ортопед, травматолог, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Д-р Стоян Арнаудов - ортопед, травматолог