Д-р Тихомир Мустаков - алерголог

  • ул. „Бузлуджа“ 26, 1606 Pette Kyosheta, София, България
  • +359 2 952 5940

Отзиви за Д-р Тихомир Мустаков - алерголог

(Общо гласували : 31 - Рейтинг: 4.2)

Venelin Hristov

Рейтинг : 1 от 5

Изключително некомпетентен и арогантен персонал. Не отговарят на телефона в указаното от тях време за връзка, арогантно държание по телефона. След записан с 300 мъки час се свързаха с нас два месеца по късно за да го отменят защото колегата е алерголог педиатър и не работи с възрастни пациенти. Може да е добър специалист но сериозно трябва да помисли върху организацията и компетентността на служителите в кабинета си.


Aurora Borealis

Рейтинг : 1 от 5

Обслужването е безумно. Записват часове само един ден в месеца, ако избщо вдигнат телефона. Човек трябва да си вземе ден отпуск, за да върти телефони. Съжалявам, че си изгубих времето.


Valia Donkova

Рейтинг : 5 от 5

Страхотен специалист и голям Човек. Чака се доста за час, но си струва. Помогнал е и на мен, и на детето ми и на още стотици хора. Препоръчвам. Благодаря и респект!


Margaritka Radoykova

Рейтинг : 5 от 5

Най-добрия лекар алерголог. Излекува моя син преди много години. Благодаря!!!


Marinela Vaskova

Рейтинг : 1 от 5

Наи добрият алерголог и професионалист помогна на детето ми преди 15 години.Хиляди благодарности др.Мустаков


Ако знаете повече за Д-р Тихомир Мустаков - алерголог

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Д-р Тихомир Мустаков - алерголог, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Д-р Тихомир Мустаков - алерголог