Хотел “Бордо”

  • ул. „Севастопол“ 49, 4000 Център, Пловдив, България
  • +359 32 642 051

Отзиви за Хотел “Бордо”

(Общо гласували : 310 - Рейтинг: 3.9)

Силвия Симеонова

Рейтинг : 1 от 5

Много занемарен,лошо поддържан,много шумно.. За 70 лв на вечер и 3 звезди останахме адски разочаровани.Банята със засечени плочки,мокета изгорен от ютия,стените мръсни и напръскани,дивана на петна със захабена дамаска.Просто ефтин хотел за секс срещи.Безкрайно лошо впечатление и пребиваване.Персонала набурсучен и не любезен.


Georgi Avramov

Рейтинг : 3 от 5

Беше добро, но напоследък е мръсничко. Вчера даже не пооправиха стаята ;(


Rosica Mirkovic

Рейтинг : 5 от 5

Уютен хотел, стилен интериор. Изключително любезен и услужлив персонал. Препоръчвам го на всеки, който посещава Пловдив.


Петър Николов

Рейтинг : 4 от 5

Приличен хотел в Пловдив. Добър е и за семейства с до 2 деца. Има асансьор, подходящ за хора с увреждания и детски колички. Персоналът е любезен и услужлив. За съжаление ресторантът не работи в събота и неделя, поне когато бяхме ние. В близост обаче има заведения за хранене. Няма отделен паркинг и се паркира пред хотела, ако има място или в квартала.


Андон Кадънков

Рейтинг : 1 от 5

Отношението на рецепционистката не беше на ниво ! Бяхме си направили резервация , отиваме на място и разбираме че резервация нямаме. Отгръщаме книгата с резервации и разбираме че са ни запазили стая за предния ден. Въпросната рецепционистка започна да обяснява че ние сме виновни за ситуацията и най-вероятно не сме казали точната дата. Как мога да си объркам резервацията !? Както и да е , настаниха ни. Помолихме да си оставим багажа за няколко часа , но отговора беше че нямат склад за съхранение на багаж и трябва да си го оставим във фоайето. На излизане от хотела ни помолиха да си оставим ключа на рецепция , защото имали само по есин ключ от стая ... Като гост съм доста разочарован и никога не бих се върнал в този хотел. Силно НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ !!!


Ако знаете повече за Хотел “Бордо”

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Хотел “Бордо”, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Хотел “Бордо”