ХОТЕЛ "БОРИС ПАЛАС"

  • ул. „Съборна“ 49, 4000 Център, Пловдив, България
  • +359 32 266 379

Работно време ХОТЕЛ "БОРИС ПАЛАС"

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Отворено 24 часа
  • неделя: Отворено 24 часа

Отзиви за ХОТЕЛ "БОРИС ПАЛАС"

(Общо гласували : 137 - Рейтинг: 3.5)

Dima

Рейтинг : 1 от 5

Собственикът на хотела е изключително нелюбезен, невъзпитан и арогантен, с вид на мутра от 90-те и със същото отношение към гостите си. За тези, които желаят да посетят хотела, следва да имат предвид, че отивате да му пречите, както и че не можете да ползвате екстрите, за които така или иначе сте си платили достатъчно скъпо. Например терасата на хотела, не може да се използва, тъй като я цапате и ако евентуално благоволят да ви разрешат да си изпиете кафето там, трябва да си отсервирате сами "боклуците", както се изразява собственика. Освен това цената на кафето варира между 3 и 5 лв, в зависимост от това, колко сте му симпатични. Закуската е изключително оскъдна, съдържаща няколко колбаса и варени яйца, и това на фона на претенциите, които хотела има за 4 звезди. Като цяло обстановката на хотела е в старинен стил, с присъствие на доста кичозни елементи - например амфора, закупена от китайски магазин за 1 левче, напълнена с изкуствени цветя.Изобщо хотела е пълно разочарование. Категорично не го препоръчвам!


Cveti Dimitrova

Рейтинг : 1 от 5

Изключително лошо отношение!Собственика псува и обижда и заплашва.Много жалко , че не записах телефонния разговор, тъй като бях онемяла и разплакана. Не се лъжете за нищо на света да отсядате там.На всичкото отгоре го помолих да ми върне парите и той отказа с думи ,които ми е неудобно да напиша тук.Букинг не ми съдействаха , като казаха, че не носят отговорност за отношението на хотелиерите.По този повод не бих посмяла и повече да използвам тяхните услуги, тъй като явно не сме защитени по никакав начин.


Chris B Kirov

Рейтинг : 5 от 5

Кокетно, уютно местенце със стилен интериор и красива гледка към стария град. На 200-ина метра от капана, античния театър и центъра. Прекрасно обслужване и вкусна закуска.


Елица Стоянова

Рейтинг : 1 от 5

Прекрасно място с отвратителен собственик/управител/барман/сервитьор. Няколко пъти седнахме и явно го хванахме в настроение, та поне се наследихме на атмосферата, преди да ни залее с помийните си разкази. Другите няколко пъти обаче, в които специално качвах гостите си дотам, бяхме изгонени по най-различни противни начини! Не препоръчвам!


Martin T

Рейтинг : 1 от 5

Изключително нагло и арогантно поведение и то от собственика още с посрещането. Поискахме да видим стаята преди да се регистрираме и отговора беше "що, ще я купувате ли" и "и като не ви хареса -кво?". Стил - мутро-барок, перфектно подхождащ на отношението. Предложената стая беше под земята, без прозорци, щото "такива са икономичните". 15 мин преди часа за настаняване ни казаха че юркали персонала, защото сме давали много зор? Пълен бай Ганьо ако можех 0 звезди щях да му дам


Ако знаете повече за ХОТЕЛ "БОРИС ПАЛАС"

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за ХОТЕЛ "БОРИС ПАЛАС", може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до ХОТЕЛ "БОРИС ПАЛАС"