Хотел "Дунав"

  • ул. „Еделвайс“ 3, 3700 Видин Център, Видин, България
  • +359 94 600 174

Отзиви за Хотел "Дунав"

(Общо гласували : 553 - Рейтинг: 4.3)

Daniela Radileva

Рейтинг : 4 от 5

Хотелът ми хареса. Беше близо до центъра и крайбрежния парк. Стаите чисти. Персонала любезен.


Ralitsa Petrova

Рейтинг : 5 от 5

Много хубав, чист и уютен хотел. Любезен персонал. В центъра на града до Дунавската градина.


Юлия Димитрова

Рейтинг : 5 от 5

Много любезни и усмихнати ,рядко се случва в днешно време.Благодаря Ви!


ico bg

Рейтинг : 5 от 5

Планирах пътуване с преспиване в град Видин. Направих резервация в хотел Дунав на базата на отзиви за хотелите в града. Пътуването се проточи и пристигнахме късно, проблем с резервацията нямаше. Хората ни очакваха, учтиво ни настаниха и то бързо. Стаята - прекрасна, чиста, изискана със скрит лукс, изразяващ се в качеството на обзавеждането и техниката. Нямах търпение да се освежа. Банята - просторна, топлата вода потича веднага. Не ми се обличаше на ново, за да слизам на вечеря. Няма проблем, учтиво ни предложиха да ни сервират в стаята. Храната - големи порции, добре приготвена и много вкусна, по-добра от повечето ресторанти, в който съм бил. Отпочинахме си добре. Тихо, спокойно и уютно. Закуската - изобилна, богата и разнообразна. Не съжалявам, че избрах този хотел. Качество на достъпна цена, заслужава си. Бих се радвал да гостувам отново. Благодаря.


Maria Radeva

Рейтинг : 2 от 5

Персонала от рецепцията бяха много любезни. За една нощувка хотела става, но не и за повече... Никаква шумоизолация, вехто обзавеждане, миризма, душът в банята мокри директно тоалетната чиния, хигиена 50/50 :) Няма тераси, няма гледка.


Ако знаете повече за Хотел "Дунав"

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Хотел "Дунав", може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Хотел "Дунав"