Хотел "Филипополис"

  • ул. „Брезовско шосе“ 145а, 4003 Северна промишлена зона, Пловдив, България
  • +359 32 904 860

Работно време Хотел "Филипополис"

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Хотел "Филипополис"

(Общо гласували : 260 - Рейтинг: 4)

Здравко Сергеев

Рейтинг : 3 от 5

Освен чистата и просторна стая и приветлива и любезно рецепционистка, друго положително за хотела не мога да напиша. Ресторанта не работи от години,няма бар, няма хладилник в стаята, телевизора с кинескоп и той не работи, няма каничка за подгряване на вода, в банята липсва втори канал, след къпане водата няма къде да се оттича и става много хлъзгаво(идеални условия за счупвания и натъртвания),няма какъвто и да е вендинг автомат за безалкохолни и вода, няма къде да изпием едно кафе. Ако обстоятелствата не го налагат не бих повторил,


Aries WildChild

Рейтинг : 1 от 5

Мръсно. Възглавници с лекета, завивки с косми, обща баня с паяци и комари. Резервирах тройна стая, получих двойна спалня с диван. Килим няма. Второ нощно шкафче няма. Хавлиите бяха скъсани. Един хладилник, общ. Няма минибар или място, от където да си вземеш дори кафе Не държа на лукс, но с хигиената компромиси не се правят! Някой беше оставил включен телевизор до три през нощта. Не можахме да спим. Има малка тиха обща тераса с хубав изглед, електрическа кана в стаята.


АЛЕКСАНДЪР НИКОЛОВ

Рейтинг : 3 от 5

Сносно хотелче


Alexander Karadzhov

Рейтинг : 3 от 5

Първоначалната идея на хотела е била супер - бизнес хотел с удобна локация в покрайнините на града. Широки стаи, комфортни легла, удобни бани, ресторант. В последствие хотелът се превръща в място за почасова любов, което е свалило качеството на предлаганите услуги. Така го заварихме ние. Стаята миришеше на цигари ужасно. Хигиената в общи линии е добра, но миризмата бе попила дори в хавлиите в банята. Леглата са много удобни за спане. Персоналът е любезен.


rado rado

Рейтинг : 4 от 5

Добър хотел. Намира се малко на края на града, но пък е добре за бърз изход към магистралата. Хубави стаи ( за съжаление телевизорът е направо за подмяна - цветовете са променени, стар с кинескоп, малък диагонал, батериите на дистанционното са изхабени). Предлагат малка закуска ( не е на блок маса).


Ако знаете повече за Хотел "Филипополис"

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Хотел "Филипополис", може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Хотел "Филипополис"