Хотел "Хеброс"

  • ул. „Константин Стоилов“ 51, 4000 Стария град, Пловдив, България
  • +359 88 822 0377

Отзиви за Хотел "Хеброс"

(Общо гласували : 194 - Рейтинг: 4.4)

Иван Георгакиев

Рейтинг : 1 от 5

Направо не знам от къде да започна. Резервираш мезонет с модерно оборудване за 6 човека, а в последствие получаваш апартамента на граф Дракула за 4 човека и в послествие те карат да си плащаш за походно легло (защото бяхме 5-ма). Апартамента беше брутален, една от стаите не беше изчистена (с паяжините вътре), обзавеждането и мебелите също бяха отврат, имаше телевизор с размерите на таблет. Предварително се бях обадил на хотела за да попитам къде мога да паркирам и съответно отговорът им беше "можете пред хотела". Да ама не, на следващия ден всички бяхме с глоби за неправилно паркиране и обясненито им беше, че видиш ли от деня в който сме дошли се появила нова заповед, която забранявала паркирането в стария град. И не на последно място, човекът който е на рецепцията е доста неадекватен. Първо го чакахме доста време за да вкара информацията от личните карти (с един пръст, че с повече е сложно явно) и второ не успях да платя с престоя си с карта, защото не съм бил вкарал данните си в booking. На въпроса как тогава съм резервирал престоя си след като не съм вкарал данните от картата не получих отговор.


Xristina Todorova

Рейтинг : 5 от 5

Приятна и спокойна атмосфера, с много добра храна, рядко срещана и приветлива кухня с комуникация от CHEF готвача. Силно препоръчвам този хотел, тази обстановка и тази храна. Имайте предвид паркирането в старият град (почти невъзможно) на Пловдив. Нека не бъдем прекалено злобни, лоши и разочаровани. Там е спокойно, чисто и ужасно тихо, точно защото няма коли и е за хора които търсят точно това.


Николай Бодурски

Рейтинг : 1 от 5

Ресторантът е под всякаква критика. Неадекватно обслужване, нормална храна и НЕРЕАЛНО ВИСОКИ цени за същата храна. На масите няма оливерници, чака се, персоналът не следи какво желаят клиентите. Ризотото е 28 лева! НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ РЕСТОРАНТА!


Irena Zane

Рейтинг : 5 от 5

Чудесен хотел в стария Пловдив. Отседнахме в мезонета(съседната сграда), който беше много нов и уютен. Любезен и отзивчив персонал както в хотела така и в ресторанта. Богата закуска! Бихме отишли пак там със сигурност .


Иван Богев

Рейтинг : 5 от 5

Посетихме само ресторанта, обслужването беше на чудесно ниво, обстановката е спрециална. Храната също ни хареса.


Ако знаете повече за Хотел "Хеброс"

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Хотел "Хеброс", може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Хотел "Хеброс"