Хотел Империал

  • 6, ул. „Лев Толстой“ str, 4017 Каменица 2, Пловдив, България
  • +359 32 600 730

Отзиви за Хотел Империал

(Общо гласували : 2450 - Рейтинг: 4.5)

Nadejda Stefanova

Рейтинг : 4 от 5

Хотелът беше много удобен и чист, SPA центърът - много добре поддържан, с различни места за отдих и възстановяване. Като цяло съм много доволна от престоя си, само не ми хареса, че персоналът в ресторанта изобщо не се усмихваше и сякаш им беше неприятно, че трябва да обслужват клиенти. Бързаха да взимат чиниите още преди да сме приключили с храненето. Твърде много персонал на малка площ в ресторанта. Много усмихнати рецепционисти, както и в SPA зоната. Бих препоръчала хотела и на други.


Volodia Atanassov

Рейтинг : 5 от 5

На 20.08.22г. бяхме поканени на сватбено тържество в ресторанта на хотела. Цялата организация и обстановка беше прекрасна. Сервиране, отсервиране, внимание от страна на персонала, беше на много високо професионално ниво. Адмирации за управителя на ресторанта. В прекрасната градина имаше подготвен украсен подиум за снимки с младоженците. Въобще, това е прекрасно място за подобни тържества.


Kristian Kolev

Рейтинг : 2 от 5

Хотелът е нов и сравнително добър като визия и състояние. Цените са доста високи, а свободната консумация в ресторанта не е препоръчителна. Много скъпо, грамажа е коренно различен от този описан в менюто и качество не е добро . Закуската обаче е перфектна. Хигиената в стаите е на средно ниво.


Георги Црънчев

Рейтинг : 5 от 5

Посетих хотела по случай частно тържество. Залата беше чудесна. Храната поднесена със стил и добра визия, естествено вкуса неше чудесен. Персонала беше от отлични професионалисти.


Гергана Симонска

Рейтинг : 5 от 5

Хотелът е топ! Стаята беше чиста и много уютна. Храната беше много добре приготвена. За съжаление не успях да посетя СПА центъра.


Ако знаете повече за Хотел Империал

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Хотел Империал, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Хотел Империал