Хотел “Импулс палас”

  • Complex Impuls Palace, Yuzhna Promishlena Zona, 3700 Южна промишлена зона, Видин, България
  • +359 88 375 6575

Отзиви за Хотел “Импулс палас”

(Общо гласували : 197 - Рейтинг: 4.1)

Suzan Myuslyumova

Рейтинг : 2 от 5

Много хубава база - хубав басейн, голям ресторант, дискотека. Малко е извън града и центъра, обаче такситата не са скъпи. Гледката от стаите е изключително грозна, тераси няма. Петък и събота вечер има дискотека до 5-6 сутринта и е малко шумно. Персоналът не е достатъчен и повечето не са учтиви. Има една леличка, с къса коса - единствено тя е много дружелюбна. Ако вали и басейнът не работи, няма никой в хотела. Няма откъде 1 кафе да си вземе човек или да закуси. През останалото време персоналът се състои от 1 или 2 сервитьорки, които също и готвят и са барманки и са рецепционистки, може затова да са толкова намръщени. Навсякъде чакаш. Всичко друго може да се ядва стига да имаше достатъчен персонал и всичко да си работеше всеки ден.


Tsvetelina Atanasova

Рейтинг : 5 от 5

Прекрасен малък хотел, идеален за уикенд почивка. Разполага с всичко необходимо, персоналът е изключително любезен.


Калоян Маринов

Рейтинг : 1 от 5

Храната е до долуу. Обслужването е трагично. Басейна що годе става. Иначе всичко друго добре.


iskra koleva

Рейтинг : 5 от 5

Безупречна чистота, красиво и комфортно. Персоналът има прекрасно отношение, коректен и отзивчив. Препоръчвам!!! Flawless cleanliness, beautiful and comfortable. wonderful attitude, correct and responsive. I recommend !!!!


I Nikolov

Рейтинг : 2 от 5

Басейнът и обстановката са приятни. Водата в чиста. Храната е...ОК, но може и по-добре. Обслужването има нужда от подобрение. Двете звезди са това, а останалите 3, които липсват са заради неадекватно високите цени. Малка минерална вода - 2 лева, при положение, че я взимат за 0.20ст. Бутилка 'Корона' ...кажете чао на още 5 лева. 500%+ надценка на Миков какво са, нали!


Ако знаете повече за Хотел “Импулс палас”

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Хотел “Импулс палас”, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Хотел “Импулс палас”