Хотел "Норд"

  • Ibar Street 33a, 4003 Кършияка, Пловдив, България
  • +359 32 947 979

Отзиви за Хотел "Норд"

(Общо гласували : 195 - Рейтинг: 3.6)

Николай Христов

Рейтинг : 3 от 5

Ако сте по работа в Пловдив, много държите хотелът ви да е точно отсреща Панаира и да е евтин - това е вашето място. Чисто е, персоналът явно се старае, но базата е вече доста износена, стените са оплескани, а в стаята ми миришеше на комбинация от мухъл и цигари. Закуската им беше минималистична като избор, но саламът, кашкавалът и сиренето бяха с добро качество. Кафето не струва! Като цяло и при спазване на гореизброените елементи - става!


Цена Колева

Рейтинг : 4 от 5

Добро местоположение и условия за престой. Отзивчиви и любезни служители. Хотелът предлага континентална закуска. Удобствата в стаите са на добро ниво. Паркирането е проблемно, тъй като районът е "синя зона".За щастие служителите на хотела съдействат за решаването на проблема.


Albena Hubner

Рейтинг : 4 от 5

Малък и чист хотел с прекрасна локация-неосредствена близост до Пловдивския панаир, на минута от Гранд хотела и на около 15 мин.пеша от главната улица и 20 от стария град, пешеходно.Много любезен персонал, недостатък е липсата на паркинг.


Milad Dimitrov

Рейтинг : 1 от 5

Много занемарен! Матраците бяха изтърбушени и спането беше кошмарно. Климатик има,но не и дистанционно,с което да бъде включен. Тоалетната течеше отдолу. Закуските са потресаващи. Няма собствен паркинг и е в синя зона - 2лв. на час.


Galina Georgieva-Karadzhova MD

Рейтинг : 1 от 5

Много шумно, не може да се спи на отворен прозорец, няма мрежа срещу комари на прозорците, климатикът в стаята също работеше много шумно.


Ако знаете повече за Хотел "Норд"

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Хотел "Норд", може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Хотел "Норд"