Хотел "Норис"

  • ул. „Иларион Макариополски“ 27, 4000 Каменица 1, Пловдив, България
  • +359 32 631 718

Отзиви за Хотел "Норис"

(Общо гласували : 1214 - Рейтинг: 4.3)

Biser Rangelov

Рейтинг : 5 от 5

МНОГО Добър хотел! От къде да започна: Много добро ресторантче в хотела! Чудесна закуска! Актуални менюта в стаите. Чиста и хубава стая. Пълен хладилник. Голям телевизор, удобни диванчета. 5 ПЕТ чифта чаши за 2ма човека. Освен сапунчета и шампоанчета - има и други: комплект за зъби и бръснене х2. Панорамен асансьор и хубави коридори. Хубава локация - средно близо до центъра. Хотелът не е нов - но каквото могат са направили хората! Няма големи луксове - не ни и трябват, затова сме подбрали цената и хотела. Браво! Благодаря!


Антонина Бакалова

Рейтинг : 5 от 5

Много добър хотел, близо до центъра на града. В близост има аптеки и магазини. Закуската е добра. Статията чиста и се чисти всеки ден. Персонала любезен.


z Magdalena Ivanova

Рейтинг : 5 от 5

Професионално обслужване от вежливия персонал на външния бар, използване на качествини продукти в него и хубава атмосфера.


ivaylo Velev

Рейтинг : 3 от 5

Винаги храната е била на ниво, но вчера след като си поръчах броколи със сирена и пица отворено калцоне в пицата имаше доста голям камък, който ми счупи зъба. Как е възможно това?!? Поръчвам си от вас често поне от 6 месеца. Никога не съм имал проблеми с храната. След този инцидент дооооста трудно ще ми върнете доверието. Да не кажа НИКОГА.


Stela Zhekova

Рейтинг : 5 от 5

Просторни,чисти стаи. Любезен персонал! Чудесно местоположение! Препоръчвам!


Ако знаете повече за Хотел "Норис"

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Хотел "Норис", може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Хотел "Норис"