Хотел "Новиз"

  • бул. „Руски“ 55, 4000 Център, Пловдив, България
  • +359 32 631 281

Отзиви за Хотел "Новиз"

(Общо гласували : 330 - Рейтинг: 3.9)

Victoria Spasova

Рейтинг : 5 от 5

Мястото е приятно, поддържано и чисто. Наложи се да променям резервацията си две пъти и бяха изключително отзивчиви. Стаите са чисти, с климатик, реновирани, но запазили духа на хотелите от преди няколко десетилетия. Ако такъв стил ви харесва, е чудесен избор. Закуската беше хубава, има избор от няколко варианта, включва кафе и безалкохолна напитка. Има паркинг с ограничени места, но нямахме проблем да пакираме на отсрещната страна на улицата. Смятам, че съотношението цена/качество е добра.


Antoniya Popova

Рейтинг : 5 от 5

Прекрасен хотел за цената си. Чисто, приятно и любезни домакини. Цена и качество са на ниво. Доволни сме много от престоя си! Единствено паркинга е малък и ако сте с по-голяма кола или по-висока, както бяхме ние, малко трудно влезе. Чест прави на домакините, че предупреждават предварително, че паркинга се плаща по 10 лв на вечер, които не са включени в цената на стаята. Благодаря за гостоприемството!


Krasimir Ivanov

Рейтинг : 5 от 5

Много сме доволни от престоя. Стаите са големи и чисти. Локацията е идеална, близо до центъра и до Hills of Rock. Обслужването е прекрасно. Единствена препоръка да се добавят комарници на прозорците.


Valentina Georgieva

Рейтинг : 5 от 5

Благодарим ви за гостоприемството! Беше чудесно! Ще се радваме да се видим отново.


Ирена Младенова

Рейтинг : 4 от 5

Хубаво хотелче добре подържано и много близо до главната улица с магазини и кафенета


Ако знаете повече за Хотел "Новиз"

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Хотел "Новиз", може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Хотел "Новиз"