Hotel Panoramic

Работно време Hotel Panoramic

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Затворено
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Hotel Panoramic

(Общо гласували : 32 - Рейтинг: 4.1)

vlad ana

Рейтинг : 5 от 5

Целият медицински персонал от 10 клас и персоналът от супер процедури, така че заедно правят добър екип !! Благодаря на целия персонал !! Само похвали. Чувствахме се като у дома си с майка си с добра, вкусна храна и красива готвачка! КОЙТО ИМА ЗДРАВНИ ПРОБЛЕМИ, ТРЯБВА ДА ДОЙДЕ ТУК!


John Smith

Рейтинг : 3 от 5

Захранването се изключва на всеки 10 минути, тъй като мрежата не поддържа всички климатици в хотела, които трябва да се включват нон-стоп, за да се запази топлината 40 градуса извън стаите. Мивката за баня тече по пода. Температурата на душ водата варира неимоверно. Кабелната рецепция е пълна с бълхи. Твърде малко магазини в стаите. Гадна храна, сервирана на 70 градуса, когато навън и в стаите е 30-40 поради проблеми с тока. Хората се забиват в асансьора много пъти на ден, понякога възрастни хора с клаустрофобия, които се паникьосват много зле.


Virgil Bodic

Рейтинг : 5 от 5

Получих медицински услуги за период от 12 дни и бях много доволен. Отседнах в този хотел и установих, че има "по-добро" място, но това може да се реши в следващия период. Не мисля, че името на убежището отговаря на това място. Поради факта, че бях доволен, насрочих нов период през есента на тази година.


Valentin Ciuhoreanu

Рейтинг : 1 от 5

Мечтателна, грозна😵😖. Да избегна. Има болница, а не хотел. На практика е комунистически санаториум. Поискахме настаняване от агенцията за хотелски резервации Go Travel и те ни изпратиха тук. Когато пристигнах, не можех да повярвам, че това, което виждам, е истинско. Странно от А до Я. Минахме през формалностите и ни насочиха към асансьор, който скърцаше от всички фуги. По коридорите имаше хора по пижами. Стаята, в която трябваше да спим, се наричаше изолатор и имаше изглед към някакви складове. Влязох в стаята и казах, че не трябваше да идвам чак, за да остана в болницата. Взех си багажа и слязох на рецепцията. Светът изглеждаше възмутен, че сме толкова нещастни. "Притеснява ли ви, че и ние имаме пациенти в хотела? Оттук нататък ще отказваме поръчки от тази агенция" Това казаха те.


Hans Schafitel (Hansa)

Рейтинг : 4 от 5

По време на нашето колоездене през Дунав до Черно море през 2013 г., ние карахме велосипед над „Моста на Меркел“ в Румъния на 20 септември 2013 г. Бяхме резервирали стая в хотел Panoramic. Рецепционистите бяха много приветливи и говореха малко английски. Ето малко репортаж за пътуване: Искахме да вземем обозначения ферибот от Видин до румънския Калафат около 15:30 часа. Един приятелски настроен граничар в пристанището на Видин ни обясни, че фериботната линия е спряна от изграждането на новия свързващ мост (известен като "Мостът на Меркел"!) И че следователно трябва да караме до Калафат по магистралата и помпозния мост (снимки). Това беше страхотно каране на велосипед по магистралата от България до Румъния. Стигнахме до Калафат и хотел „Панорама“, който бяхме резервирали по телефона следобед, около 17 часа. Тъй като няма лятно часово време в България или Румъния, отсега нататък настроих часовника си с 1 час напред. Така беше вече 18:00 Това ще окаже влияние върху нашето отчитане отсега нататък. Вечеряхме в прилежащия ресторант на хотела. Имаше свински врат на скара с пържени картофи и салата. Целият ресторант беше украсен за сватба на следващия ден и всичко блестеше в белите и червените цветове.Тук също имахме „супер WiFi“ и можехме да пуснем ежедневните си репортажи в стаята. В търсене на банкомат се разхождахме вечерта из града, посещавахме катедралата отвън (снимки) и се удивлявахме на много широката пешеходна зона с паметниците на нейните герои, вероятно от късната комунистическа епоха. Този ден изкарахме 86 километра за 5,10 часа. Имахме общо 2 411 километра с колело в краката си. За нощувка със закуска в 3-звезден хотел всеки човек плаща 60 леи, което е около 14 евро. Коя беше крал Карол I? - роден като принц Карл фон Хохенцолерн - Зигмаринген ... - назначен за принц на Румъния на 22 май 1866 г. ... - коронован за крал на Румъния на 26 март 1881 г. ... - се жени за Елизабет цу Вид (по-късно Сиси II.) през 1869 г. ... - починал на 10. Октомври 1914 г. (бездетен) ...


Ако знаете повече за Hotel Panoramic

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Hotel Panoramic, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Hotel Panoramic