Хотел "Севън Хилс"

  • пл. „Житен пазар“ 6, 4000 Стария град, Пловдив, България
  • +359 32 660 399

Отзиви за Хотел "Севън Хилс"

(Общо гласували : 269 - Рейтинг: 3.9)

Nadya Tsvetkova

Рейтинг : 1 от 5

Изключително разочарована. Направих си резервация преди 2 месеца и преди повече от седмица реших да звънна да проверя дали всичко е наред с резервацията ми, но никой не ми отговаря или връща обаждания. Опитай и чрез мейл, отново никакъв отговор...


Марияна Димчева

Рейтинг : 5 от 5

Добър хотел на комуникативно място, предлага всичко необходимо за приятен престой


elica dushkova

Рейтинг : 1 от 5

Бяха ни объркали резервацията. Момчето на рецепцията се беше хванало за главата, защото не му бяха дали почти никаква информация за резервациите. Хигиената е под всякаква критика, чаршафите са на петна, кърпите също. След четвъртото сменяне на чаршафи и намерените косми и съмнителни петна,липсата на повече чисти чаршафи ни принуди да ги обърнем наобратно в 2 часа през нощта. Банята не се отоплявя, а е невъзможно прозорецът да се държи затворен, тъй като миризмата на канал е пропита дори в кърпите. Сапун и душ гел има с аромат на роза, който е един от най-специфичните аромати и на мен лично ми става лошо от него. Завесата на ваната също не е сменяна от първоначалното обзавеждане, а мокетът се вижда ясно на снимката.


Lili Belqta

Рейтинг : 4 от 5

Превилигирован като местоположение, уникален като архитектура, предназначен за неголям брой, но подбрани гости с афинитет към персонално обслужване и изискан уют. Хотел Seven Hills превръща престоя ви в Пловдив в едно незабравимо преживяване! Издържан в стила на неокласицизма, Хотел Seven Hills умело съчетава изкуството с рационализма на новото време. Впечатляващата архитектура и изискан интериорен дизайн, естествено и неусетно са вплетени в комфорта и удобствата на новото време.


Преслава Палова

Рейтинг : 5 от 5

Много сме доволни! Хотела е уникален, прекрасно местонахождение и не на последно място - безплатен паркинг. Чудесно отношение на целият персонал. Адмирации, отново ще го посетим при посещение в Пловдив!!!


Ако знаете повече за Хотел "Севън Хилс"

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Хотел "Севън Хилс", може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Хотел "Севън Хилс"