Хотел Тракарт Резиденс

  • ул. „Поп Златан“ 13, 4003 Пловдив, България
  • +359 32 579 758

Работно време Хотел Тракарт Резиденс

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Отворено 24 часа
  • неделя: Затворено

Отзиви за Хотел Тракарт Резиденс

(Общо гласували : 138 - Рейтинг: 3.6)

Daniel Belishki

Рейтинг : 1 от 5

Изключително мръсна стая. Косми, стъпки и боклуци по целия под. Не беше проветрявано отдавна. Хвърчаха и лазеха насекоми (миризливки) из цялата стая. Климатикът не беше чистен с години, стърчаха жици от него. По дистанционното все едно бяха повръщали. Няма контакти. Няма телевизия. Чаршафите и кърпите стари, захабени и покъсани. И мръсни. Банята мръсна. Няма поставка за слушалката на душа. Няма паркинг. Никакви удобства. На улицата да бях спал, може би щеше да е по-добрия вариант. След 30 минутен престой през, който не смеех да пипна нищо от погнуса, напуснах "хотела", при което ми се обясни, че насекомите са влязли, защото съм отворил прозореца... Нищо, че беше затворен, а на оплакването ми за хигиената ми беше отговорено, че и обувките ми не са чисти 😁 Общо взето стаята приличаше на излязла от филм на ужасите. Отношението на персонала беше лошо. Определено НЕ препоръчвам. Особено за цена равна на цената на хотел, резервиран след напускането ми с изключителна хигиена, работещ телевизор, климатик, включена закуска, дружелюбен персонал и ненужни удобства от сорта на вана, сешоар, тераса и т.н...


Tanq Paseva

Рейтинг : 4 от 5

Спретнат семеен хотел, но липсват паркоместа. Банята с тоалетната е под всякава критика, липсват закачалки за кърпи, тоалетната чиния захабена и мирише лошо. Обслужването е на ниво.


Борис Стоименов

Рейтинг : 2 от 5

Дистанционното за климатика е на китайски, един контакт е за телевизора и климатика. В банята вентилаторът е ....... и други такива дребни подробности! Незнам дали бих го посетил от ново!


Stefan Stefanov

Рейтинг : 4 от 5

Хотелът не е идеален , няма паркоместа към него за паркиране , ако сте с автомобил, няма ресторант към него, но разположението му в Пловдив е добро и удобно и намерихме къде да отидем Пеша - наблизо има ресторанти - ще похваля ,,Трюфел,, - много изпипани и вкусни - даже най обикновените ястия - цените добри. Намерихме къде да паркираме всичките си 10 автомобила, персоналът се съобрази че ще сме с малки деца и посред зима доста бяха затоплили стаите. Имаше топла вода нон стоп и добро отношение - желая им успех. Така че ако сте по - работа е ОК.


Emil Surchelov

Рейтинг : 1 от 5

Мислех да не пиша вече 3-4 пъти отсядам за 4 години значи по 1път в година и все си виках другият път ще е по добре тъй като не съм толкова претенциозен но всеки път едно и също .....Смесителят в банята ръждав клати се и не можеш да си регулираш водата чаршафите винаги с дупки или петна важи и за калъфките, контактие не работят всичките даже единият излиза от стената когато искаш да си изкараш зарядното,парко места няма трябва да обикаляш квартала за да паркираш а ако все пак успееш пред хотелчето то ще има забележки че е трябвало малко по напред или по назад и т.н. Гледахме цена, но която за тези ,,екстри,, мисля че е скъпо все пак не сме във общежитие. Пиша това за да имат обратна връзка хотела с клиентите и да се предприемат някакви действия но вече те решават ...А ние клиентите вече ще трябва да решаваме при какви условия да отсядаме.


Ако знаете повече за Хотел Тракарт Резиденс

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Хотел Тракарт Резиденс, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Хотел Тракарт Резиденс