Кауфланд Пловдив-Тракия,Оcвобождение

  • бул. „Освобождение“ 47, 4023 кв. Търговски - А5, Пловдив, България
  • +359 800 12 220

Работно време Кауфланд Пловдив-Тракия,Оcвобождение

  • понеделник: 7:00 ч. – 22:00 ч.
  • вторник: 7:00 ч. – 22:00 ч.
  • сряда: 7:00 ч. – 22:00 ч.
  • четвъртък: 7:00 ч. – 22:00 ч.
  • петък: 7:00 ч. – 22:00 ч.
  • събота: 7:00 ч. – 22:00 ч.
  • неделя: 7:00 ч. – 22:00 ч.

Отзиви за Кауфланд Пловдив-Тракия,Оcвобождение

(Общо гласували : 4577 - Рейтинг: 4.1)

Elena Ivanova

Рейтинг : 3 от 5

Магазинът е добре зареден, но персоналът е много зле. В добавка готовата храна на т-маркет с вечно липсващите прибори и кутии и все неразбралите лели, допълващи картинката, заслужават максимум три звезди.


Димитрина Петрова

Рейтинг : 3 от 5

В магазина има доста промоционални цени и отстъпки, което е плюс за клиентите. Не ми харесва това, че подредбата на магазина е доста по различна спрямо останалите магазини от тази верига.


Костадин Атанасов

Рейтинг : 2 от 5

Хигиената на веригата е меко казано потресаваща.В тоалетните е отвратително,засечени мивки,гадна миризма,не почестени тоалетни.На скарата от вън масите в отвратително състояние.Работи един човек дори и в пиковите часове и много се чака.Вътре в магазина не е по розово.Много изоставена стока навсякъде.Персонала не е от най учтивите,ако въобще срещнеш такъв.Стоката не отговаря на цена-качество. Като положително мога да кажа: голям паркинг много разнообразни артикули доста промоции,но не стига за да поддържат името си.


Tatyana Dinkova

Рейтинг : 3 от 5

След ремонта е страшно объркан като подредба на стоките. Липсват промоционални, а и други стоки. Не е от любимите ми магазини от веригата на Кауфланд. Посещавам го в краен случай и ако се налага да посетя някой от другите обекти вътре.


Svetlio Shehov

Рейтинг : 1 от 5

Пълна некомпетентност при плащане с Ваучери за храна/подарък. Един път важат, друг път не. Не бях стъпвал повече от 8 месеца в Кауфланд до днес, когато при сметка над 80лв. за храна и една бутилка алкохол, ми казаха на касата, че с ваучери не може да се купува алкохол. 😡 Това го има само в Кауфланд 👎🏻, в Лидл, Била и ТМаркет няма проблем. И занапред смятам да не го посещавам, ще спестя пари и нерви!


Ако знаете повече за Кауфланд Пловдив-Тракия,Оcвобождение

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Кауфланд Пловдив-Тракия,Оcвобождение, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Кауфланд Пловдив-Тракия,Оcвобождение