Княз Борис I

  • ул. „Княз Борис I“ 188, 1202 София център, София, България
  • +359 2 931 3142

Отзиви за Княз Борис I

(Общо гласували : 320 - Рейтинг: 3.6)

Tanja Ilkova

Рейтинг : 5 от 5

Все пак цената отговаря на условията. За 37 лева бях в двойна стая на таванския етаж. Мизерна стая, но чисто, без телевизор. Банята е добра, макар с наклонен таван. Хавлии, чаршафи, сапун, шампоан и това е. Няма асансьор. Много добро местоположение. Фоайето е уютно, просторно и предлага кафе, дребен снакс и май тоатетни принадлежности. Заслужава за цената си!


Marusq Staneva

Рейтинг : 1 от 5

Мирише в стаята на канал все едно спиш в тоалетната бяхме на тавана по ниска цена но е ужасно паяжини мръсно няма асансьор просто не знам как може е се предлагат такива условия за тези цени има стаи за непушачи и пушачи абе пълен кошмар преместих ме се в друга стая по добре повече пари но беше за пушачи спахме на отворен прозорец което е другия кошмар защото е на булеварда и е шумно и няма заспиване.


Dilyana Georgieva

Рейтинг : 1 от 5

Жалко подобие на хотел. Първо, снимките качени в сайта на booking нямат нищо общо с действителните стаи. Бях настанена в една таванска стая пълна с паежини, олющени стени и баня, която миришеше на канализация! Жената на рецепцията ме изуми с грубото си отношение. Помолих да ми извика такси, след което седнах на една от масите във фоайето да го изчакам, при което въпросната госпожа от персонала ми заяви, че не мога да седя там при положение, че залата в този момент беше абсолютно празна и собственикът на въпросният хотел ( мъж на средна възраст) току-що беше станал от една от масите с табелка 'reserve.' И не на последно място, хотелът те задължава да оставяш ключа на рецепция всеки път, когато излизаш при положение, че си заплатил за стаята. Обяснението, което получих от собственика на въпросното мястото беше, че така се застраховали да не си изкарам дубликат. Абсолютно безумие за хотел в центъра на столицата било то и нискобюджетен. Наистина, избягвайте този хотел! Ще си спестите много разочавания от недобрите условия и крайно непрофесионалното отношение на персонала!


Kristiqn Dobrev

Рейтинг : 1 от 5

Студ голям парното им въобще не топли себеси топли умрях от студ през цялото време завит стоях със юрган стаите въобще не са кой знае какво и е доста скъпо не си струва такива цени за този хотел


Galya Yordanova

Рейтинг : 5 от 5

Чисто и спокойно място, с любезен персонал.


Ако знаете повече за Княз Борис I

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Княз Борис I, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Княз Борис I